In Person

In Person franchise formule

franchisen bij In Person

Ondernemer worden? In Person zoekt franchisenemers

In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. In alles wat wij doen staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Samen met ruim 20.000 flexkrachten helpen wij klanten beter te presteren én te groeien. In 2014 en 2015 behoorde In Person tot de Beste Werkgevers van Nederland (Effectory & Intermediair) en tot de beste groeiers van Nederland (FD Gazellen en High Growth Awards). In Person werkt onder andere samen met PostNL, DHL, Koninklijke Maison van den Boer, Timberland, Apollo Vredestein, RAI Amsterdam en Spotta.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken bevlogen ondernemers. We hechten meer waarde aan persoonlijkheid dan aan kennis. Wel vinden we het belangrijk dat je een enorm sterk netwerk hebt en dat je precies weet hoe onze markt eruit ziet. Je hebt ervaring in de uitzendbranche, een visie op ons vakgebied en kunt deze praktisch vertalen. Je staat sprankelend in het leven en hebt bezieling. Boven alles wil je ver gaan in wat je voor onze opdrachtgevers en flexkrachten kunt en wil betekenen.

Bij In Person werk je niet, dat bén je

Wat is het dat de formule nou zo bijzonder maakt? Die vraag wordt vaak gesteld. Voor In Person is er maar één antwoord op deze vraag: bij In Person werk je niet, dan bén je. De ultieme drive en mentaliteit om het verschil te maken maakt ons onderscheidend. Samen werken we elke dag keihard aan één doel: het leveren van een fantastische dienstverlening. Met gelukkige klanten en flexkrachten als belangrijkste resultaat. Met minder nemen we geen genoegen.

Wat wij bieden

Je wordt onderdeel van een snelgroeiende organisatie en een sterk merk. Wij zorgen daarnaast voor uitstekende ondersteuning op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied.

Highlights

  • met bevlogen ondernemers het verschil maken
  • sterk netwerk en marktkennis
  • onderdeel van snelgroeiende organisatie

Je wordt onderdeel van een snelgroeiende organisatie en een sterk merk. In Person zorgt daarnaast voor uitstekende ondersteuning op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie jij een succesvolle samenwerking voor je? Vraag dan informatie aan!

In Person - logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


In Person franchise informatie

Activiteit:

In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. In alles wat wij doen staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Samen met ruim 20.000 flexkrachten helpen wij klanten beter te presteren én te groeien. In Person is niet meer op zoek naar franchisenemers en daarom kan er bij hen geen informatie worden aangevraagd.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:1999
Jaarlijkse franchisefee: 25% van de bruto winst
Totale investering:Niet van toepassing
Benodigd eigen vermogen:Bespreekbaar
Gemiddelde omzet pv:Afhankelijk van locatie en / of specialiteit
Type samenwerking:Soft Franchise
Omschrijving training:U volgt een interne training
Hoe is de inkoop geregeld:Niet van toepassing
Verkoop oppervlakte:70 - 100 m²
Locatie omschrijving:Bespreekbaar
Verzorgingsgebied:20.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van In Person

Aantal vestigingen

2016:
33 eigen en 2 zelfstandig
2017:
33 eigen en 2 zelfstandig
2018:
56 eigen en 10 zelfstandig
Buitenland:
2
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
In Person