InJobs franchise formule

franchisen bij InJobs

Injobs, hét platform dat helpt de perfecte match te maken tussen werkzoekende en werkgever. Wij maken het zoeken van de juiste kandidaat of het vinden van een nieuwe job weer eenvoudig! Ons doel; de perfecte match.Van InJobs hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Abeos
Abeos Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers…
Nedflex Uitzendbureau
Nedflex Uitzendbureau Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het genereren van…


InJobs franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen InJobs dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Van de ondernemer geen eigen vermogen vereist, dit nemen we wel mee bij het intake gesprek en het ondernemersplan. (haalbaarheidsplan)
Totale investering:
De totale investering in je eigen InJobs. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Minder dan €5.000
Gem. oppervlakte vestiging: Vanuit huis
Locatie omschrijving: Vanuit huis
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 34 zelfstandig
2020:
1 eigen en 36 zelfstandig
2021:
1 eigen en 36 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
InJobs