PDC Nederland franchise formule

franchisen bij PDC Nederland

Personeel Diensten Centrum (PDC) heeft een dienstenconcept ontwikkeld waarmee vanuit lokale of regionale vestigingen HR en Verzuim ondersteuning geboden kan worden aan het MKB. Ontzorgen, risico- en kostenreductie zijn belangrijke kernbegrippen van PDC. Niet meer actief als franchise.Van PDC Nederland hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Abeos
Abeos Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers…
Nedflex Uitzendbureau
Nedflex Uitzendbureau Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het genereren van…


PDC Nederland franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2012
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen PDC Nederland dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 7.500
Totale investering:
De totale investering in je eigen PDC Nederland. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 7.500
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Gemiddeld vanaf 40m²
Locatie omschrijving: kantoorruimte
Verzorgingsgebied: Nader te bepalen exclusief gebied
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 3 zelfstandig
2020:
1 eigen en 5 zelfstandig
2021:
1 eigen en 7 zelfstandig