Qjobs franchise formule

franchisen bij Qjobs

Wat, waar en hoe? Dát bepaal je bij Qjobs lekker zelf! Weinig tot geen restricties; maximale vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid. Professionele, gecertificeerde backoffice naar keuze (meerde mogelijkheden).Van Qjobs hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Abeos
Abeos Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers…
Nedflex Uitzendbureau
Nedflex Uitzendbureau Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het genereren van…


Qjobs franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2009
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Qjobs dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Nihil
Totale investering:
De totale investering in je eigen Qjobs. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Nihil
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Naar eigen inzicht en keuze
Locatie omschrijving: Naar eigen inzicht en keuze
Verzorgingsgebied: Niet afgebakend; heel Nederland, alle sectoren, alle functies, alle flexdiensten
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

franchise vestigingen van Qjobs

De vestigingen van Qjobs bepalen zelf of ze ABU of NBBU CAO willen volgen, in welke branches en/of beroepsgroepen ze actief willen zijn en of ze plaatselijk, regionaal of landelijk willen opereren. Wij gaan uit van jouw kennis, ervaring en netwerk en ondersteunen dat met de beste coaching en de beste backoffice faciliteiten. Vraag het ze zelf maar…!

Aantal vestigingen

2019:
7 zelfstandig
2020:
7 zelfstandig
2021:
6 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Qjobs