Autotaalglas franchise formule

franchisen bij Autotaalglas

Elke autobezitter heeft er ooit mee te maken, ruitschade. Een sterretje, een barst, een ingeslagen ruit, er zijn verschillende redenen waarom de klant Autotaalglas bezoekt. Autotaalglas is dé specialist als het gaat om ruitreparaties en ruitvervangingen.Van Autotaalglas hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

ChipsAway
ChipsAway Mobiele service voor plaatselijk herstel van lakbeschadigingen aan auto’s. Uniek door totaalpakket van in- en exterieurherstel.


Autotaalglas franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1986
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Autotaalglas dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 50.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Autotaalglas. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Verschilt per vestiging
Gem. oppervlakte vestiging: minimaal 350 m²
Locatie omschrijving: A1 locaties (zichtlocaties)
Verzorgingsgebied: Nader overeen te komen (exclusief gebied)
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

franchise vestigingen van Autotaalglas

De franchisenemer bij Autotaalglas gelooft in de kracht van het samenwerken en gaat voor de beste kwaliteit van zijn onderneming. Hij is commercieel ingesteld, heeft ervaring op het gebied van relatie- en acquisitiebeheer en beschikt over een lokaal netwerk in zijn regio. De franchisenemer bij Autotaalglas is integer, stelt zich op als teamplayer en weet zijn medewerkers op een juiste manier aan te sturen. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat hij klant- en servicegericht te werk gaat.

 

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 52 zelfstandig
2020:
2 eigen en 52 zelfstandig
2021:
2 eigen en 53 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Autotaalglas