Mijndaglicht

Mijndaglicht franchise formule

franchisen bij Mijndaglicht

Mijndaglicht zoekt franchisenemers

Mijndaglicht franchise is specialist in natuurlijk licht. Mijndaglicht is een nieuwe franchise formule in verkoop van daglichtproducten voor zowel hellend als platdak.  Mijndaglicht adviseert de consument en het bedrijfsleven hoe er zoveel mogelijk gebruik kan worden gemaakt van natuurlijk licht. Mijndaglicht levert ook de oplossing hiervoor: alle mogelijke ramen van hele gangbare tot hele bijzondere.

Niet alleen de dienstverlening is uniek ook de locatie: u vindt ons in laagdrempelige vrij kleine winkels in de winkelstraat, dichtbij de consument. De latent geïnteresseerde bezoeker.

De winkels worden ingericht volgens een vast concept met verschillende modules. Een Mijndaglicht franchise winkel kan al in ruimtes vanaf 200 m². Hoge kasten voor opberg ruimte in combinatie met stalen stellingen geeft de formule een strakke en frisse uitstraling.

Hou jij ook van Daglicht?

Dergelijke winkels zijn uniek in Nederland en Mijndaglicht is de licentiehouder van het unieke DIGIdaglicht systeem, welke consumenten direct in de winkel een 2D-impressie geven van een nieuw dakraam of dakkapel in hun eigen specificatie.

DIGIdaglicht is een verkoop tool die alle verkrijgbare daglicht producten op ware grote en in 2D aan de consument toont op een scherm van 5x 3,5 meter. De  consument kan dus zien wat hij koopt. Alle producten, afmetingen en oplossingen zijn geintegreerd in het digitale systeem.

De combinatie product en dienst in de winkelstraat maakt de formule uniek !

Alle Mijndaglicht winkels conformeren zich voor de montage aan de leden van het Montage Keurmerk Dakvenstermeesters.

Mijndaglicht zoekt franchisenemers passie voor daglicht!

Mijndaglicht is op zoek naar gemotiveerde ondernemers die samen met ons hun eigen succesvolle winkel willen opbouwen in hun eigen regio. Onze formule is gebaseerd op een laagdrempelige instap. Onze missie is het nut van daglicht en het merk Mijndaglicht te versterken. Het succes van elk individu levert daaraan een bijdrage. Gezamenlijk creëren we een prettiger leef en woonklimaat met Mijndaglicht.

Wie zoeken we?

Gemotiveerde collega’s in het bezit van een gezonde ondernemers drang en minstens 5 jaar ervaring in een commerciële, dienstverlenende organisatie.

Affiniteit met verkoop en bouw gerelateerde bedrijven is een eis.

Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend informatie aan.

logo-mijndaglicht-nlAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Mijndaglicht franchise informatie

Activiteit:

Mijndaglicht is de daglichtwinkel van Nederland, alle mogelijke daglichtoplossingen voor hellend en platdak. Dakramen, lichtkoepels, lichtstraten, dakkapellen en maatwerk daglichtoplossingen zijn vanuit een unieke showroom concept te bekijken.

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds:2017
Benodigd eigen vermogen:€25.000
Type samenwerking:Franchise
Hoe is de inkoop geregeld:50% Centraal 50% vrije inkoop
Verkoop oppervlakte:vanaf 150m2
Locatie omschrijving:In winkelstraat of shopping center of nabij grote bouwmarkt.
Verzorgingsgebied:Vanaf 50.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mijndaglicht