Coding Giants

Coding Giants franchise formule

franchisen bij Coding Giants

 Coding Giants franchise is een innovatieve school die programmeertrainingen aanbiedt aan kinderen en jongeren van 7 tot 19 jaar. De missie van onze school is om deze kennis beschikbaar te maken voor een zo breed mogelijke groep jongeren, hun horizon te verbreden, ruimte te geven om hun creativiteit te ontwikkelen, en leerlingen voortdurend te ondersteunen bij het creëren van hun eigen toekomst.

Tijdens onze zesjarige bestaan zijn we er al in geslaagd om:

 • 16 cursussen te lanceren voor verschillende leeftijdsgroepen (7 – 19 jaar)
 • meer dan 300 klassenscenario’s uit te werken
 • meer dan 20.000 tevreden klanten te bereiken
 • vestigingen te openen in Polen, Spanje, Slowakije en Kroatië (in totaal 115 vestigingen)

Belangrijkste voordelen Coding Giants franchise

 • 115 vestigingen: zowel eigen als franchise. Wij weten hoe je een school runt en hoe je samenwerkt met partners. Wij zijn ons bewust van de uitdagingen waar franchisenemers dagelijks mee te maken hebben. Dit wetende kunnen wij u efficiënt ondersteunen in elke fase van onze samenwerking.
 • Absolute top opleidingsscenario’s: een echte uitdaging is om lessen aan te bieden die vruchtbaar zijn in termen van leren en tegelijkertijd interessant zijn voor kinderen. En wij weten hoe we dit moeten doen.
 • Uitstekende beoordelingen: 94% algemene tevredenheid. Met dergelijke beoordelingen zult u gemakkelijk uw lokale publiek aantrekken en de presentielijsten vullen.
 • Loyale klanten: 84% van onze klanten schrijft zich in voor ten minste nog een opeenvolgende cursus. Dus een student, eenmaal aangetrokken, zal langer bij u blijven. Zo maakt u uw marketinguitgaven efficiënter en verzekert u uw bedrijf van financiële stabiliteit op de lange termijn.
 • CRM-systeem: u krijgt toegang tot een uitgebreid systeem om de faciliteiten en klantenrelaties te beheren. U heeft volledige controle over wat er in uw school gebeurt.
 • Marketingactiviteiten: wij zullen u een voorstel doen voor succesvolle marketingacties die aan uw plaatselijke omstandigheden kunnen worden aangepast.

Coding Giants Franchise usp 1
Coding Giants Franchise usp 2
Coding Giants Franchise usp 3

Wat krijgt u terug als franchisenemer bij Coding Giants franchise?

 • Knowhow en ervaring die u geld en tijd zullen besparen.
 • Beproefde normen voor het beheer van een onderwijsinstelling.
 • Gedetailleerde en volledige trainingsscripts voor klassen en materiaal voor studenten die een hoog niveau van onderwijs op uw school zullen garanderen.
 • Templates voor documenten en marketingmateriaal verkorten de tijd die nodig is om uw vestiging te openen.
 • Best practices op het gebied van promotieactiviteiten die u zullen helpen om vanaf het eerste semester veel studenten op uw school te krijgen.
 • Toegang tot een uitgebreid CRM-systeem dat de verwerking van inschrijvingen, betalingen en communicatie met klanten vergemakkelijkt, zodat u elk operationeel aspect onder controle hebt.

Verschillende franchisemodellen beschikbaar

Er zijn drie samenwerkingsmodellen beschikbaar:

 1. Unit-franchise
  Een unit-franchisenemer opent een of meer scholen en exploiteert deze met winst uit de deelnemersbijdragen.
 2. Master-franchise
  Door de master-franchise verkrijgt een partner ook territoriale exclusiviteit en heeft hij het recht om sub-franchiselicenties te verkopen.
 3. Gebiedsontwikkelaar (Area-developer)
  Gebiedsfranchise is iets daartussenin. Je krijgt gebiedsexclusiviteit, maar beperkt tot een deel van Nederland of een bepaald stedelijk gebied.

Meer weten over het ondernemerschap bij Coding Giants franchise? Wij komen graag met u in contact. Dus vraag nu nog geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Coding Giants Franchise


Coding Giants franchise informatie

Activiteit:

Wij zijn een keten van programmeerscholen voor kinderen en jongeren (7-19 jaar). Wij geven cursussen op het gebied van coderen, hacken, websites maken, computerspelletjes.

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Vanaf € 7.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Royalties (10 - 12%)
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Coding Giants dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 5.000 - € 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Coding Giants. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 10.000
Gem. oppervlakte vestiging: 30 - 40 m²
Locatie omschrijving: Stedelijke gebieden die vanuit het oogpunt van de kinderen en hun ouders gemakkelijk bereikbaar zijn; hetzij met de auto, hetzij met het openbaar vervoer (dicht bij metro/tram/buslijnen).
Verzorgingsgebied: Overeenkomstig het potentieel van een gebied; territoriale exclusiviteit verleend door het master-franchise of gebiedsontwikkelaar bedrijfsmodel.
Training/opleiding: Uitgebreide introductieopleiding vóór de opening van een faciliteit, en dagelijkse bedrijfsbijstand gedurende ten minste één semester na de start.
Aantal medewerkers: Franchisenemer als voltijdse manager plus 1 - 3 voltijdse trainers (of gelijkwaardig indien deeltijds ingehuurd)
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
3 zelfstandig
2021:
1 eigen
Buitenland:
115 (Polen, Spanje, Slowakije en Kroatië)

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Youtube video's
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Coding Giants