Mathnasium Learning Centers

Mathnasium Learning Centers franchise formule

franchisen bij Mathnasium Learning Centers

Mathnasium Learning Centers is een van de snelst groeiende franchiseformules met wereldwijd meer dan 1.000 locaties. Vanwege onze groei, zijn wij op zoek naar een Master franchisenemer voor Nederland.

Wie zijn wij?

Mathnasium verzorgt lokaal bijlessen en biedt een uniek lesmethode die kinderen helpt om hun achterstand in te halen en vooruit te komen in de wiskunde, terwijl het vak leuk en boeiend wordt gemaakt. Mathnasium is een uitstekende zakelijke kans op een belangrijk gebied met een grote vraag.

Profielomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Master franchisenemer die de vaardigheid en ondernemingsgeest heeft om een bedrijf te laten groeien. Dit zal met uitgebreide ondersteuning van het hoofdkantoor gedaan worden, maar ook met aanzienlijke vrijheid om jouw persoonlijke innovatieve en karakter eigenschappen in het project naar voren te brengen.

  • De Master franchisenemer zal een initiële vergoeding ontvangen voor elke verkochte franchise en lopende royalty’s voor elke franchise.
  • Er is een geschat marktpotentieel van ten minste 55 Mathnasium Centra in Nederland.
  • Er is in totaal circa € 800.000 benodigd ter financiering van het gehele bedrijf.
  • Bij de opstart en tijdens de gehele franchiserelatie wordt uitgebreide training en ondersteuning bij bedrijfsontwikkeling geboden.

Opleiding en ondersteuning

Om te beginnen laten wij u zien hoe u zelf een Mathnasium Learning Center moet beheren. U leert ons hulpprogramma te gebruiken om uw bedrijf op te kunnen bouwen en behandelen marketing, lead generatie, educatie, klantrelatiebeheer en de Mathnasium Method™. Ook zullen wij u leren hoe u franchisenemers kunt werven en  hoe deze te ondersteunen.

U krijgt alle ondersteuning die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen en te laten groeien. Ons gecentraliseerde ondersteuningsteam is direct beschikbaar om uw behoeften op het gebied van markering en bedrijfsontwikkeling te ondersteunen. Verder zijn er periodiek bijeenkomsten en conventies.

Waarom werkt het

De vraag naar naschoolse wiskundeonderwijs staat op een recordniveau. Maar de concurrentie krijgt geen resultaten. In tegenstelling tot Mathnasium leren ze kinderen niet op de lange termijn oplossing van wiskunde te begrijpen. Vaak bieden ze een korte termijnoplossing door herhaling en gewoonweg uit het hoofd leren. Onze snelle groei in de markt is te danken aan het aanbieden van een leeroplossing die echt werkt.

Ouders vertellen ons herhaaldelijk: “We hebben privéleraren, online en andere scholen geprobeerd, maar niets werkte echt… tot Mathnasium.”

We zijn trots op de erkenning en waardering die we krijgen. Onze klanttevredenheid en -behoud is ongekend. Bovendien hebben we een uitgebreide ervaring opgedaan met het ondersteunen en ontwikkelen van onze business. Dit is ook terug te zien in de resultaten: wij boeken al 8 jaar op rij een forse winstgroei.

Awards

Ook zijn wij trots op onze notering in de top 10 van Entrepreneur Magazine 2019 Franchise 500 en nummer 2 notering bij Forbes 2019 Best Franchises to Buy lijst.

Wilt u meer weten over Mathnasium en onze franchiseconcept ook in Nederland uitrollen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

 

logo mathnasium Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Mathnasium Learning Centers franchise informatie

Activiteit:

Verzorgen van bijlessen in rekenen.

Branche: -
Jaarlijkse franchisefee: 13% lopende fees + ongeveer 40% van de subfranchisevergoedingen & royalty's
Totale investering: € 796.500
Benodigd eigen vermogen: Vanaf € 250.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Interne trainingen
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

Buitenland:
1.000+ wereldwijd

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mathnasium Learning Centers