Mathnasium Learning Centers

Mathnasium Learning Centers franchise formule

franchisen bij Mathnasium Learning Centers

Mathnasium Learning Centers is een van de snelst groeiende franchiseformules met wereldwijd meer dan 1.000 locaties. Vanwege onze groei, zijn wij op zoek naar een Master franchisenemer voor Mathnasium franchise in Nederland.

Wie is Mathnasium Franchise?

Mathnasium verzorgt lokaal bijlessen en biedt een uniek lesmethode die kinderen helpt om hun achterstand in te halen en vooruit te komen in de wiskunde, terwijl het vak leuk en boeiend wordt gemaakt. Mathnasium is een uitstekende zakelijke kans op een belangrijk gebied met een grote vraag.

Profielomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Master franchisenemer die de vaardigheid en ondernemingsgeest heeft om een bedrijf te laten groeien. Dit zal met uitgebreide ondersteuning van het hoofdkantoor gedaan worden, maar ook met aanzienlijke vrijheid om jouw persoonlijke innovatieve en karakter eigenschappen in het project naar voren te brengen.

  • De Master franchisenemer zal een initiële vergoeding ontvangen voor elke verkochte franchise en lopende royalty’s voor elke franchise.
  • Er is een geschat marktpotentieel van ten minste 55 Mathnasium Franchise Centra in Nederland.
  • Er is in totaal circa € 800.000 benodigd ter financiering van het gehele bedrijf.
  • Bij de opstart en tijdens de gehele franchiserelatie wordt uitgebreide training en ondersteuning bij bedrijfsontwikkeling geboden.

Opleiding en ondersteuning

Om te beginnen laten wij u zien hoe u zelf een Mathnasium franchise moet beheren. U leert ons hulpprogramma te gebruiken om uw bedrijf op te kunnen bouwen en behandelen marketing, lead generatie, educatie, klantrelatiebeheer en de Mathnasium Method™. Ook zullen wij u leren hoe u franchisenemers kunt werven en  hoe deze te ondersteunen.

U krijgt alle ondersteuning die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen en te laten groeien. Ons gecentraliseerde ondersteuningsteam is direct beschikbaar om uw behoeften op het gebied van markering en bedrijfsontwikkeling te ondersteunen. Verder zijn er periodiek bijeenkomsten en conventies.

Waarom werkt Mathnasium franchise?

De vraag naar naschoolse wiskundeonderwijs staat op een recordniveau. Maar de concurrentie krijgt geen resultaten. In tegenstelling tot Mathnasium franchise leren ze kinderen niet op de lange termijn oplossing van wiskunde te begrijpen. Vaak bieden ze een korte termijnoplossing door herhaling en gewoonweg uit het hoofd leren. Onze snelle groei in de markt is te danken aan het aanbieden van een leeroplossing die echt werkt.

Ouders vertellen ons herhaaldelijk: “We hebben privéleraren, online en andere scholen geprobeerd, maar niets werkte echt… tot Mathnasium.”

We zijn trots op de erkenning en waardering die we krijgen. Onze klanttevredenheid en -behoud is ongekend. Bovendien hebben we een uitgebreide ervaring opgedaan met het ondersteunen en ontwikkelen van onze business. Dit is ook terug te zien in de resultaten: wij boeken al 8 jaar op rij een forse winstgroei.

Awards

Ook zijn wij trots op onze notering in de top 10 van Entrepreneur Magazine 2019 Franchise 500 en nummer 2 notering bij Forbes 2019 Best Franchises to Buy lijst.

Wilt u meer weten over Mathnasium franchise in Nederland? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

 

Mathnasium franchise logoMathnasium franchise Forbes Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Mathnasium Learning Centers franchise informatie

Activiteit:

Verzorgen van bijlessen in rekenen.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
13% lopende fees + ongeveer 40% van de subfranchisevergoedingen & royalty's
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Mathnasium Learning Centers dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Vanaf € 250.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Mathnasium Learning Centers. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 796.500
Training/opleiding: Interne trainingen
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2021:
1 eigen
Buitenland:
1150

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mathnasium Learning Centers