Pander Consultancy franchise formule

franchisen bij Pander Consultancy

De adviseurs van Pander Consultancy zijn specialisten in het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van managementsystemen, in de breedste zin van het woord. Onderscheidend is onder meer de persoonlijke betrokkenheid en benadering van vraagstukken bij opdrachtgevers en de specialistische kennis van de relevante wet- en regelgeving. Dit op basis van ISO 9001, ISO 22000, HACCP, GMP, BRC, IFS, overheidserkenning en overige erkende richtlijnen.Van Pander Consultancy hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

ABACUS Bijlesinstituut
ABACUS Bijlesinstituut ABACUS Bijlesinstituut verzorgt individuele bijlessen en studiebegeleiding bij de leerling thuis. Bekwame docenten helpen de leerling. Wegens groei zoeken wij…
ActionCOACH
ActionCOACH ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching, training en mentoring voor het MKB.
Coding Giants
Coding Giants Wij zijn een keten van programmeerscholen voor kinderen en jongeren (7-19 jaar). Wij geven cursussen op het gebied van coderen,…
LMI Nederland
LMI Nederland Het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.
Mathnasium Learning Centers
Mathnasium Learning Centers Verzorgen van bijlessen in rekenen.


Pander Consultancy franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2006
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Pander Consultancy dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 0 - € 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Pander Consultancy. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 10.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Kleine kantoorruimte volstaat.
Locatie omschrijving: De ondernemer werkt meestal vanuit huis.
Verzorgingsgebied: Vanaf 150.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
3 eigen en 13 zelfstandig
2020:
3 eigen en 15 zelfstandig
2021:
3 eigen en 19 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Pander Consultancy