PC50plus franchise formule

franchisen bij PC50plus

Computertrainingen voor 50-plussers. U maakt gebruik van het les en ondersteunend materiaal van PC50plus via een docenten code en toegang tot de docentenpagina. U zorgt zelf voor uw klantenbestand en alle verdiensten kunt u houden.Van PC50plus hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

ABACUS Bijlesinstituut
ABACUS Bijlesinstituut ABACUS Bijlesinstituut verzorgt individuele bijlessen en studiebegeleiding bij de leerling thuis. Bekwame docenten helpen de leerling. Wegens groei zoeken wij…
ActionCOACH
ActionCOACH ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching, training en mentoring voor het MKB.
Coding Giants
Coding Giants Wij zijn een keten van programmeerscholen voor kinderen en jongeren (7-19 jaar). Wij geven cursussen op het gebied van coderen,…
LMI Nederland
LMI Nederland Het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.
Mathnasium Learning Centers
Mathnasium Learning Centers Verzorgen van bijlessen in rekenen.


PC50plus franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 1999
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen PC50plus dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
N.v.t.
Totale investering:
De totale investering in je eigen PC50plus. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
eventueel aanschaf ipad/pc/printer/drukkosten folder/adverteren
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Je werkt vanuit huis en op locatie.
Locatie omschrijving: Je werkt vanuit huis en op locatie.
Verzorgingsgebied: Ten minste 10.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 2 zelfstandig
2020:
1 eigen en 3 zelfstandig
2021:
1 eigen en 3 zelfstandig