Sales Improvement Group

Sales Improvement Group franchise formule

franchisen bij Sales Improvement Group

Sales Improvement Group

Sales Improvement Group zorgt voor het verhogen van verkoopresultaat. Onze zeer ervaren Sales Improvement Professionals werken met een professioneel ontwikkelde totaalaanpak met de naam SPACE Concept®. De werkwijze richt zich op het analyseren en inrichten van salesorganisaties van strategisch tot en met operationeel niveau én het op het allerhoogste niveau trainen van de vaardigheden van salesmensen en hun managers. Wij stemmen de vaardigheden van mensen en salesprocessen exact op elkaar af. Hierdoor bereiken wij het maximale verkoopresultaat bij onze klanten.

De franchiseformule is ontwikkeld om actieve ondernemers die in deze formule willen werken optimale opleiding, coaching en ondersteuning te geven om een kwalitatief hoogwaardige Sales Improver of Sales (Management) Trainer te zijn en op basis van deze werkzaamheden een rendabele franchisepraktijk op te bouwen.

Waarom is Sales Improvement Group uniek?

Sales Improvement Group is “gedreven door resultaat” en wil als leidend zijn op het gebied van verkoopverbetering. Wij hebben verstand van sales en de aansturing van sales en werken met een praktijkgerichte totaalaanpak.

Wij streven naar een team van bedrijfseconomisch gezonde franchisenemers, die als ambitieuze ondernemers naar de markt als één groep willen acteren. Waarbij hun individuele ontwikkeling voorop staat en hun kwaliteiten en expertise maximaal worden benut. In een continu veranderende markt, bieden wij een integrale aanpak (SPACE Concept®), welke in iedere situatie wordt afgestemd op specifieke klant- en marktomstandigheden. Door aantoonbare verbetering van verkoopresultaten bij onze klanten en doorlopende kennisdeling zal onze positie verder worden versterkt.

Wie zijn we?

Aynsley Romijnsen en Michel van Hesse zijn door de wol geverfde commerciële mensen. Zij hebben als verkoper, salesmanager, commercieel manager en directeur gewerkt bij verschillende organisaties.

In 2003 ontwikkelde Sales Improvement Group een nieuwe werkwijze om verkoopresultaten bij bedrijven te kunnen optimaliseren. Sinds de introductie in 2004 is het SPACE Concept® een succes in de markt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met een team van meer dan vijfendertig geroutineerde Sales Improvers en Sales Trainers. Dit professionele team levert bij vele organisaties uitstekende prestaties.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Sales Improvement Group franchise informatie

Activiteit:

Sales Improvement Group zorgt voor het verhogen van verkoopresultaat. Onze werkwijze richt zich op het analyseren en inrichten van salesorganisaties en het op het allerhoogste niveau trainen van de vaardigheden van salesmensen en hun managers.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2005
Entreegeld: € 14.500
Jaarlijkse franchisefee: Facilitaire fee. En omzetfee dalend van 25% naar 5%
Totale investering: € 14.500 en het werkkapitaal
Benodigd eigen vermogen: Gedurende opleidingsperiode en inwerkperiode een overbruggingskapitaal.
Gemiddelde omzet pv: Gemiddeld vanaf € 150.000
Type samenwerking: Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: 1e maand is een trainingsmaand. Gedurende de totale looptijd van de franchiseovereenkomst is er een intensief opleidingsprogramma.
Hoe is de inkoop geregeld: Materiaal en drukwerk wordt centraal ingekocht.
Verkoop oppervlakte: Vanuit kantoor aan huis werkend. Op het hoofdkantoor zijn vergaderfaciliteiten beschikbaar.
Locatie omschrijving: Vanuit kantoor aan huis werkend. Op het hoofdkantoor zijn vergaderfaciliteiten beschikbaar.
Verzorgingsgebied: Heel Nederland
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Sales Improvement Group

Aantal vestigingen

2018:
1 eigen en 34 zelfstandig
2019:
1 eigen en 35 zelfstandig
2020:
1 eigen en 36 zelfstandig

Youtube video's


skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Sales Improvement Group