Beleggingspanden-financiering.nl

Beleggingspanden-financiering.nl franchise formule

franchisen bij Beleggingspanden-financiering.nl

“Beleggingspanden-financiering.nl B.V. financiert waar banken stoppen”. Zoals u wellicht wel weet financieren banken momenteel liever geen vastgoed. Daarom is er een enorm grote markt ontstaan voor aanbieders die wel willen en kunnen financieren. Wij hebben als kantoor circa 28 exclusieve contracten met financiers in binnen- en buitenland waardoor wij wel kunnen financieren op verhuurd o.g. in Nederland.

Wij beschikken over een groot eigen klantenbestand en daarnaast worden wij veelvuldig benaderd om een financiering te verzorgen. Feitelijk beschikken wij als kantoor over het aanbod van geld maar ook over klanten die geld willen lenen. Echter, ons huidige team is te klein om aan de grote vraag te voldoen. Daarom zijn wij op zoek naar franchisenemers, die beschikken over goede verkoopvaardigheden en die daarnaast een goede gesprekspartner zijn. Rekenkundig inzicht is tevens van belang.

Hoge service en volledige begeleiding

Op dit moment werken wij met 15 adviseurs die dagelijks klanten te woord staan en hen voorzien van advies. Onze uitstekende service is een van onze belangrijke speerpunten van onze werkwijze. Beleggingspanden-financiering.nl financiert zowel voor de grote als de kleine vastgoedbelegger, echter uitsluitend zakelijke klanten gelet op de kaders van de WFT (consumenten die vallen binnen de WFT worden doorverwezen naar partners).

Of dit nu voor 100.000 euro is of voor meer dan 10 miljoen euro.  Onze kennis van de markt en ons grote netwerk van financiers stellen ons in staat iedere vastgoedbelegger een scherp voorstel met lage rente en gunstige voorwaarden te bieden. Vaak aanzienlijk scherper dan de concurrentie. Met ruim 3.500 klanten is ons bedrijf een van de marktleiders in Nederland gelet op de buy to let markt.

De praktijkgerichte aanpak onderscheidt zich van andere partijen: Beleggingspanden-financiering.nl financiert op het object en hanteert geen inkomenseis. Onze missie is dan ook om onze klanten volledig te begeleiden en te adviseren bij de financiële keuzes die zij maken bij de aanschaf of ontwikkeling van beleggingspanden.

De rol van de franchisenemer

Voor uitbreiding van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar commerciële talenten die de brug kunnen bouwen tussen de geldvragers en de geldaanbieders. Als franchisenemer hebt u geen kantoor nodig: u werkt veelal vanuit huis en u kunt gebruik maken van het representatieve hoofdkantoor in Baarn. Door uitgebreide marketingcampagnes en door het netwerk worden veel financieringsaanvragen gegenereerd die worden doorgegeven aan de franchisenemers. De franchisenemer legt contact met met de aanvrager, beantwoordt de eerste vragen en doet de aanvrager een aanbod. De franchisenemer verzorgt het gehele traject met deels gebruikmaking van de backoffice van Beleggingspanden-financiering.nl.

Profiel van de franchisenemer

 • HBO of HBO+ denkniveau
 • Goede communicatie vaardigheden
 • Ervaring in financiële dienstverlening is een pré
 • Rekenkundig inzicht

Voordelen Beleggingspanden-financiering.nl

 • Exclusieve contracten met financiers
 • Zeer goede marketing
 • Leads op weekbasis
 • Eigen klantenportefeuille
 • Goed database systeem
 • Zeer goed netwerk
 • Interne training van 12 weken

Is uw interesse om meer informatie te krijgen over onze formule gewekt? Vraag dan direct geheel vrijblijvend informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Beleggingspanden-financiering.nl franchise informatie

Activiteit:

Financieren van beleggingspanden van zakelijke klanten. Financiering van ontwikkelingen. Financiering van aan- en verkoop transacties binnen het onroerend goed. Financiering van grote vastgoedportefeuilles

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2017
Entreegeld: € 4.000
Jaarlijkse franchisefee: € 60 per maand voor gebruik kantoorplek
Totale investering: € 4.000 + werkkapitaal
Benodigd eigen vermogen: € 4.000 + werkkapitaal
Gemiddelde omzet pv: € 75.000 - € 150.000
Type samenwerking: Soft Franchise
Omschrijving training: 12 weken interne training waarbij direct met klanten wordt gewerkt.
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Locatie omschrijving: Franchisenemer maakt gebruik van het hoofdkantoor en werkt thuis.
Verzorgingsgebied: Nederland
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
3 eigen en 6 zelfstandig
2019:
4 eigen en 8 zelfstandig
2020:
5 eigen en 10 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Beleggingspanden-financiering.nl