Credion franchise formule

franchisen bij Credion

Credion is een in 2001 opgerichte franchiseorganisatie gericht op Bedrijfs- & Vastgoedfinancieringsadvies. Met ruim 90 verschillende geldverstrekkers biedt Credion Nederlandse MKB ondernemers een breed scala aan oplossingen aan en inkoopvoordeel.Van Credion hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Beleggingspanden-financiering.nl
Beleggingspanden-financiering.nl Financieren van beleggingspanden van zakelijke klanten. Financiering van ontwikkelingen. Financiering van aan- en verkoop transacties binnen het onroerend goed. Financiering…
De Hypotheker
De Hypotheker De Hypothekers Associatie B.V. is een franchise-organisatie op het gebied van hypotheekadvies. De vestigingen geven onafhankelijk advies over de juiste…


Credion franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2000
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Credion dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Afhankelijk van situatie
Totale investering:
De totale investering in je eigen Credion. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Afhankelijk van het gekozen opstartplan
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: Representatieve business-to-business locatie
Verzorgingsgebied: Is regio afhankelijk
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

franchise vestigingen van Credion

Aantal vestigingen

2019:
48 zelfstandig
2020:
50 zelfstandig
2021:
54 zelfstandig