De Hypotheker

De Hypotheker franchise formule

franchisen bij De Hypotheker

de hypotheker franchise

De Hypotheker franchise is Nederlands grootste organisatie voor onafhankelijk hypotheek-advies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je huis. In 30 jaar tijd heeft De Hypotheker ruim 1 miljoen mensen geholpen met het grootste en leukste bezit in hun leven: hun (t)huis. De Hypotheker is volledig onafhankelijk: wij dienen uitsluitend de belangen van onze klanten. Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken we hypotheken van alle aanbieders. Net zo lang tot we de optimale hypotheek hebben gevonden, tegen de scherpste prijs. En we regelen alles.

Over De Hypotheker franchise

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je eigen woning. In 30 jaar tijd hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met het grootste en leukste bezit in hun leven: hun (t)huis.

De Hypotheker is volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken wij de hypotheken van alle aanbieders. Net zo lang tot we de beste deal gevonden hebben. En we regelen alles. Pas bij De Hypotheker, weet je het zeker.
Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit. Alle vestigingen in ons landelijk netwerk profiteren van elkaars kennis en samen hebben we een sterke onderhandelingspositie. Daarnaast weet elke vestiging precies wat er speelt in de regio. De Hypotheker blijft investeren in de toekomst van haar dienstverlening. Met een gezond optimisme zonder de realiteit uit het oog te verliezen

Landelijk en lokaal

De ruim 175 vestigingen in het land worden centraal ondersteund vanuit De Hypothekers Associatie. Het feit dat er een grote landelijke organisatie achter De Hypotheker staat, waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening en het hypotheekadvies.

Als lokale ondernemer:

  • Ontvang je als franchisenemer een zo breed mogelijke en persoonlijke ondersteuning vanuit de centrale organisatie met als doel een zo optimaal mogelijke exploitatie van jouw rayon.
  • ontvang je ondersteuning bij het werven van personeel; heb je diverse marketingmiddelen tot je beschikking; maak je gebruik van de centraal aangevoerde automatisering;
  • profiteer je van de landelijke marketingcampagnes; én van de landelijke website met jaarlijks 7 miljoen bezoekers;
  • Jouw klanten profiteren van dienstverlening op maat en van jouw kennis van de lokale markt.

logo_De_Hypotheker

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


De Hypotheker franchise informatie

Activiteit:

De Hypothekers Associatie B.V. is een franchise-organisatie op het gebied van hypotheekadvies. De ruim 175 vestigingen staan bekend onder de naam De Hypotheker. De vestigingen geven onafhankelijk advies over je hypotheek: de verkrijgbare hypotheekvormen.

Branche: -
Type samenwerking: Full Franchise
Startjaar: 1985
Lid NFV: Ja
Entreegeld: Nee
Franchisefee: 30% van de gerealiseerde omzet en een bijdrage in de landelijke marketingbijdrage.
Benodigd eigen vermogen: Afhankelijk van de totale investering. Eigen inbreng 10 - 20%
Totale investering: Afhankelijk van het rayon
Gem. omzet per vestiging: Wordt niet vrijgegeven
Gem. oppervlakte vestiging: 100 - 250 m²
Training/opleiding: Intern opleidingsprogramma
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 2- 4 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 160 zelfstandig
2020:
1 eigen en 175 zelfstandig
2021:
1 eigen en 180 zelfstandig

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
De Hypotheker