De Hypotheker

De Hypotheker franchise formule

franchisen bij De Hypotheker

de hypotheker franchise

De Hypotheker franchise is Nederlands grootste organisatie voor onafhankelijk hypotheek-advies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je huis. In 30 jaar tijd heeft De Hypotheker ruim 1 miljoen mensen geholpen met het grootste en leukste bezit in hun leven: hun (t)huis. De Hypotheker is volledig onafhankelijk: wij dienen uitsluitend de belangen van onze klanten. Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken we hypotheken van alle aanbieders. Net zo lang tot we de optimale hypotheek hebben gevonden, tegen de scherpste prijs. En we regelen alles.

Over De Hypotheker franchise

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je eigen woning. In 35 jaar tijd hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met het realiseren van één van hun grootste wensen en bezit in hun leven. Volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van de wensen en mogelijkheden van onze klant vergelijken wij de hypotheken een groot aantal aanbieders. Net zo lang tot we de beste deal gevonden hebben.

Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit. Alle vestigingen in ons landelijk netwerk profiteren van elkaars kennis en samen hebben we een sterke onderhandelingspositie. Daarnaast weet elke vestiging precies wat er speelt in de regio. De Hypotheker blijft investeren in de toekomst van haar dienstverlening. Met een gezond optimisme zonder de realiteit uit het oog te verliezen

Landelijk en lokaal

De 100 franchisenemers met hun bijna 180 vestigingen worden centraal ondersteund vanuit De Hypothekers Associatie. Het feit dat er een grote landelijke organisatie achter de franchisenemers en hun teams staat, waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening en het hypotheekadvies.

Als lokale ondernemer:

  • Ontvang je persoonlijke en zo breed mogelijke ondersteuning vanuit de centrale organisatie met als doel een zo optimaal mogelijke exploitatie van jouw rayon en dienstverlening aan je klanten;
  • ontvang je ondersteuning bij het werven van personeel; heb je diverse marketingmiddelen tot je beschikking; maak je gebruik van de centraal aangevoerde automatisering;
  • profiteer je van de landelijke marketingcampagnes; én van de landelijke website met jaarlijks 7 miljoen bezoekers;
  • Jouw klanten profiteren van dienstverlening op maat en van jouw kennis van de lokale markt.

logo_De_Hypotheker

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


De Hypotheker franchise informatie

Activiteit:

Hypothekers Associatie B.V. is een franchiseorganisatie op het gebied van hypotheekadvies. De vestigingen geven onafhankelijk advies over de juiste hypotheek, de verschillende hypotheekvormen en de daaraan gekoppelde verzekeringen. Naast adviseren wordt ook de offerte en het afsluiten van de hypotheek verzorgd.

Branche: -
Type samenwerking: Full Franchise
Startjaar: 1985
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Borgsom die wordt geretourneerd bij aangaan van de franchiseovereenkomst of als de kandidaat afhaakt
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
30% van de gerealiseerde omzet en een bijdrage in de landelijke marketingbijdrage.
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen De Hypotheker dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Afhankelijk van de totale investering. Eigen inbreng 10 - 20%
Totale investering:
De totale investering in je eigen De Hypotheker. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Afhankelijk van het rayon
Gem. omzet per vestiging: Wordt niet vrijgegeven
Gem. oppervlakte vestiging: 100 - 250 m²
Training/opleiding: Intern opleidingsprogramma
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 2- 4 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 160 zelfstandig
2020:
1 eigen en 175 zelfstandig
2021:
1 eigen en 178 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
De Hypotheker