Finsys franchise formule

franchisen bij Finsys

Financiële groothandel met inkooparrangementen op het gebied van hypotheken, verzekeringen, beleggingen, bankproducten en aanvullende diensten. In 2012 gestopt.Van Finsys hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Beleggingspanden-financiering.nl
Beleggingspanden-financiering.nl Financieren van beleggingspanden van zakelijke klanten. Financiering van ontwikkelingen. Financiering van aan- en verkoop transacties binnen het onroerend goed. Financiering…
De Hypotheker
De Hypotheker De Hypothekers Associatie B.V. is een franchise-organisatie op het gebied van hypotheekadvies. De vestigingen geven onafhankelijk advies over de juiste…


Finsys franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Inkoopcombinatie
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Finsys dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Nihil.
Totale investering:
De totale investering in je eigen Finsys. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Nihil
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing, geen franchise en geen afspra
Locatie omschrijving: Niet van toepassing, geen franchise en geen afspra
Verzorgingsgebied: Niet van toepassing, geen franchise en geen afspraken op dit gebied
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

franchise vestigingen van Finsys

Aantal vestigingen