Zeker Financiële Zorgverlening franchise formule

franchisen bij Zeker Financiële Zorgverlening

Als Financieel Zorgverlener van ZEKER bent u vooral aan het werk als beschermingsbewindvoerder. Uw klanten zijn mensen die niet in staat zijn om hun eigen financiële belangen te behartigen.Van Zeker Financiële Zorgverlening hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Beleggingspanden-financiering.nl
Beleggingspanden-financiering.nl Financieren van beleggingspanden van zakelijke klanten. Financiering van ontwikkelingen. Financiering van aan- en verkoop transacties binnen het onroerend goed. Financiering…
De Hypotheker
De Hypotheker De Hypothekers Associatie B.V. is een franchise-organisatie op het gebied van hypotheekadvies. De vestigingen geven onafhankelijk advies over de juiste…


Zeker Financiële Zorgverlening franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2005
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Zeker Financiële Zorgverlening dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
N.v.t.
Totale investering:
De totale investering in je eigen Zeker Financiële Zorgverlening. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Situatie afhankelijk
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: N.v.t.
Locatie omschrijving: N.v.t.
Verzorgingsgebied: Gezamenlijk te bepalen
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 82 zelfstandig
2020:
1 eigen en 72 zelfstandig
2021:
1 eigen en 81 zelfstandig