Inner Stance

Inner Stance franchise formule

franchisen bij Inner Stance

Inner Stance is een high-end full-service personal training formule waarin we geloven in complete menselijke optimalisatie. Een krachtig lichaam is de bron voor een krachtig leven en bij Inner Stance helpen we dit te bereiken.

HOE HET BEGON

Inner Stance is in 2014 opgericht door Tommy Kruizinga en Albert Elsenaar. Als professionals in de sportsector zagen zij hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit steeds minder belangrijk leek te worden. Hier wilden zij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat.

DE INNER STANCE FRANCHISE FORMULE

In de afgelopen jaren hebben wij een werkbare formule ontwikkeld, bestaande uit fysieke training, voeding en mentale coaching, waarin verschillende programma’s worden aangeboden die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel dienen:

Het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl, wat de basis is voor een succesvol leven. Hierbij focussen wij op 4 fundamentele pijlers die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden:

 1. BODY >> Een fit, gezond en krachtig lichaam
 2. BEING >> Een gefocust leven met rust en overzicht
 3. BALANCE >> Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je omgeving
 4. BUSINESS >> Door een fit en vitaal lijf in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding.

WIJ ZIJN ANDERS.

Over ons onderscheidend vermogen hoefden wij niet lang na te denken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke en small-group trainingen, gecombineerd met onze exclusieve coachingmethode, gericht op transformatie van de innerlijke houding (Inner Stance) van de cliënt, het belangrijkste verschil maakt.

Als collega franchisenemer van het hechte en betrokken Inner Stance team bouwen we samen aan een uniek merk. Een merk dat indrukwekkende resultaten creëert binnen zeer korte tijd. Een merk dat levens transformeert en nieuwe toekomsten bouwt. Hierbij gaan wij uit van 4 belangrijke kernwaarden.

ONZE 4 KERNWAARDEN:

 1. We hebben een commitment op jouw resultaat.
 2. We zijn brutaal eerlijk.
 3. We verleggen grenzen.
 4. We werken altijd vanuit de 4b’s methode.

SAMENWERKING

Wij werken niet zomaar met iedereen die geïnteresseerd is in het openen van een Inner Stance studio. We werken alleen met mensen die zich 100% vinden in onze visie, bereid zijn een commitment te maken om een groter spel te spelen en zichzelf continue naar het volgende level willen tillen.

Kwaliteit begint namelijk bij jezelf. Wij vinden het belangrijk dat wij als merk kwaliteit blijven leveren aan onze klanten. Dit start bij jou als Ondernemer. Kies je voor Inner Stance, dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, groei en innovatie.

DE ACADEMY
Als startende Franchisenemer van een Inner Stance Studio is het noodzakelijk om competent te worden in coaching vanuit de Straight-Line Leadership methode. Straight-Line Leadership is een bewezen leiderschapsmethode die ondernemers en businessprofessionals al sinds 1986 helpt effectief leiderschap toe te passen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. De Inner Stance Group heeft een exclusieve licentie en samenwerking met Straight-Line Leadership Int. voor het gebruik van de coaching methode in de fitness & health branche.

Na het tekenen van de overeenkomst start je daarom zo snel mogelijk met de Inner Stance Academy, onze interne opleiding gericht op het verkrijgen en verbeteren van de competenties als trainer, coach en ondernemer.

Naast de Academy neemt elke vestigingseigenaar ook deel aan het op maat gemaakte Straight-Line Leadership businesscoaching traject. Dit doorlopende traject laat je groeien naar een succesvol ondernemer en stelt je in staat uitzonderlijke kwaliteit te leveren als coach.

PROFIELBESCHRIJVING

Wij werken niet zomaar met iedereen die geïnteresseerd is in het openen van een Inner Stance studio. We werken alleen met mensen die zich 100% vinden in onze visie, bereid zijn een commitment te maken om een groter spel te spelen en zichzelf continue naar het volgende level willen tillen.

Wanneer je je daarnaast kunt vinden in de volgende uitspraken, maken we graag kennis met je:

 • Ik ben ondernemend en ga erop uit om mijn netwerk op te bouwen.
 • Ik ben resultaat gedreven.
 • Ik heb affiniteit met sport of met het aansturen van mensen binnen de sportbranche.
 • Ik kan wat toevoegen aan de organisatie en het team.

Om te onderzoeken of er een match is, zowel met onze manier van werken als met het team, hebben wij een selectieprocedure waarin je verschillende stappen doorloopt.

Wat je mag verwachten

Als onderdeel van het Inner Stance team ervaar je direct de voordelen van onze full-service franchise. Na het tekenen van het contract ondersteunen wij vanuit het hoofdkantoor op alle denkbare vlakken:

 • Verbouwing en inrichting studio
 • Uitvoering (online) openingscampagne
 • Opzetten lokale marketingstrategie en events
 • Coaching op gebied van netwerken, krachtig spreken, sales en acquisitie
 • Coaching in gespreksvoering en presenteren
 • Maandelijkse live dag Academy t.b.v. verdieping in training, voeding, coaching en ondernemerschap
 • Financieel en juridisch (boekhouding, prognoses, budgetten, contracten, personeel etc.)
 • Businesscoaching d.m.v. Straight-Line Leadership

We zijn in staat waarde te creëren door ons te focussen op de kwaliteit van onze producten èn daarbij exclusieve en professionele begeleiding te bieden. Hierdoor is resultaat vanzelfsprekend. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je met een minimaal aantal klanten al een hoge omzet draait.

De omzet van een studio in het eerste jaar ligt tussen €120.000 en €150.000. In het tweede jaar ligt het gemiddelde op €180.000 en in de jaren die hierop volgen stijgt dit met gemiddeld €40.000.

Elke vestiging werkt in een bepaald exclusief postcodegebied. In een grotere plaats of stad kan het dan ook goed zijn dat meerdere studio’s zich hier kunnen vestigen, elk in een eigen postcodegebied.

Interesse om ondernemer te worden bij deze sportieve formule? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan en treed in contact met de juiste persoon binnen Inner Stance. 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Inner Stance franchise informatie

Activiteit:

Wij van Inner Stance weten dat een krachtig lichaam de basis is voor een krachtig leven. En een krachtig leven bouw je niet zomaar op. Dat begint bij een sterk fundament. Het fundament begint bij je Inner Stance.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2016
Entreegeld: €12.500
Jaarlijkse franchisefee: Een vaste vergoeding van €15.000 per jaar, en een variabele fee van 15% voor franchise en marketing
Totale investering: €75.000
Benodigd eigen vermogen: €12.500
Gemiddelde omzet pv: €200.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Kick-off Inner Stance Academy | 3 mnd | 6 live dagen en wekelijkse online trainingen op Training, Coaching en Ondernemerschap. Wekelijks 1 uur businesscoaching via Straight-Line Leadership Int.
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: Een gemiddelde Inner Stance vestiging beslaat 150-200m2. Hier wordt 100-140m2 gebruikt voor training en ongeveer 50m2 voor lounge en coaching.
Locatie omschrijving: De meeste studio’s zijn te vinden aan de rand van de betreffende plaats (op een bedrijventerrein), makkelijk te bereiken met de auto. Een zichtlocatie is uiteraard een pré, maar niet noodzakelijk.
Verzorgingsgebied: In overleg
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
1 eigen en 3 zelfstandig
2018:
1 eigen en 6 zelfstandig
2019:
1 eigen en 12 zelfstandig
Buitenland:
2 Belgie

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Inner Stance