Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland franchise formule

franchisen bij Personal Fitness Nederland

Droom jij van je eigen Personal Training studio? Personal Fitness Nederland biedt garantie en helpt zelfstandig Personal Trainers en Lifestyle Coaches met het openen en succesvol runnen van een eigen studio!

FRANCHISE ONDERNEMER PERSONAL FITNESS NEDERLAND

Wie wij zijn

Personal Fitness Nederland is in 2010 opgericht door Jos Vermeer. De filosofie achter het concept was, én is nog altijd, het weer gelukkig maken van mensen. Voor Personal Fitness Nederland is dit niet zo maar een loze belofte. Met ons Fit for Life programma werken wij, met onze klanten, aan een verbeterde lifestyle waardoor zij weer fit, vitaal en gelukkig worden. Hier geven wij zelfs garantie op!

Met het Fit for Life programma ondergaan onze klanten een gedragsverandering waardoor ze meer of beter gaan bewegen (trainingsschema’s) en gezonder eten en drinken (voedingsschema’s). Onze aanpak op het gebied van mentale coaching maakt het programma succesvol.

Full service business model

Onze ondernemers richten zich op hun klanten en vanuit het hoofdkantoor worden alle randzaken gefaciliteerd waardoor iedereen binnen onze organisatie efficiënt werkt.

Wat mag je van ons verwachten:

  • Een efficiënt businessmodel waarbij jij tot circa 100 actieve klanten kan helpen (gemiddelde omzet per klant is € 155,- per maand!)
  • Landelijk gemiddelde: break-even bij circa 30 klanten (na circa 4 maanden), 70 klanten na circa 9 maanden
  • Wij werven jouw klanten en geven garantie op het aantal aanmeldingen!
  • Support bij: ondernemersplan, financieringsaanvraag, locatie keuze en inrichting, opleiding bij de start, maandelijkse ondernemersbijeenkomsten, automatisering, centrale inkoop, overige marketing en dagelijkse ondersteuning van onze formule manager (bedrijfscoach) en gewichtsconsulente

Ambities

Eind 2018 hebben wij 65 studio’s in Nederland. Voor 2019 staan er 40 openingen gepland en eind 2020 verwachten wij 140 tot 160 studio operationeel te hebben. Dit is jouw kans om je ook aan te sluiten bij het snelst groeiende Sport & Lifestyle concept van Nederland. Wij zien mogelijkheden tot maximaal 220 studio’s in Nederland.

Onze locaties

Personal Fitness Nederland kan zich op veel verschillende locaties vestigen. Wij zitten veel op bedrijventerreinen maar ook bij sportcentra, kantoorverzamelgebouwen, oud bankkantoren, clusters van fysio- en huisartsenpraktijken en zelfs in winkelstraten. De bestemming van jouw locatie is hierin belangrijk dus dat zoeken wij samen met jou, de verhuurder en jouw gemeente uit. Hierin krijg je hulp.

Profiel

Sinds 2016 is Personal Fitness Nederland franchise samenwerkingen gestart met lokale Personal Trainers maar ook sportschoolhouders, fysiotherapeuten,  Lifestyle Coaches en zelfs enthousiastelingen zonder sportachtergrond. Onze Personal Trainers zijn allemaal zeer enthousiast, energiek en gemotiveerd. Dit zijn de kernkwaliteiten die je nodig hebt om een goede Personal Fitness Nederland ondernemer te worden. Je wordt door ons intern opgeleid op het gebied van sales, ondernemerschap en het Fit for Life programma.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen, vraag dan direct informatie aan bij de formule en kom in direct contact met de formule!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids
 

 

 


Personal Fitness Nederland franchise informatie

Activiteit:

Op een persoonlijke wijze (Personal Training/Coaching) mensen helpen met het verbeteren van hun leef kwaliteit. Dit doen wij door middel van ons Fit for Life programma dat gebaseerd is op bewegen, gezonde voeding en mentale coaching.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2016
Entreegeld: Wordt in een nader gesprek toegelicht
Jaarlijkse franchisefee: Wordt in een nader gesprek toegelicht
Totale investering: € 24.500
Benodigd eigen vermogen: € 5.000
Gemiddelde omzet pv: € 9.000 per maand na 8 maanden oplopend tot € 15.000 per maand na 16 maanden
Type samenwerking: Full Franchise
Omschrijving training: Personal Training gericht op optimale fitheid en gezondheid op een haalbare manier, altijd op afspraak
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal geregeld maar eigen inkoop is toegestaan
Verkoop oppervlakte: 80 - 100 m²
Locatie omschrijving: Bedrijventerrein, zorg gerelateerde omgeving, vele locaties mogelijk
Verzorgingsgebied: Minimaal 25.000 inwoners (exclusiviteit op basis van postcodes)
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Personal Fitness Nederland