The Power Community franchise formule

franchisen bij The Power Community

Wij bij The Power Community weten dat een krachtig lichaam de basis is voor een krachtig leven. En een krachtig leven bouw je niet zomaar op. Dat begint bij een sterk fundament.Van The Power Community hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Anytime Fitness
Anytime Fitness Het snelst groeiende fitness franchiseconcept van Nederland en ter wereld! 24/7 en 365 dagen per jaar open. Plezier, gemak en…
fit20
fit20 fit20 is een dynamische Nederlandse franchiseorganisatie die landelijk en internationaal opereert in de aantrekkelijke niche markt van fysieke personal training…
Fitness Park
Fitness Park Fitness Park is een internationaal fitness franchise formule, afkomstig uit Frankrijk, met inmiddels meer dan 250 vestigingen internationaal.
NEXXT GYM
NEXXT GYM NEXXT GYM is een uniek en succesvol boetiek-studioconcept dat EMS-training van hoge kwaliteit biedt in een aangename sfeer. Met onze…
Wav-e Studios
Wav-e Studios Wav-e Studios is een uniek EMS franchiseconcept dat opereert binnen de fitness en beauty branche. De franchiseformule is op het…


The Power Community franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2016
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen The Power Community dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 12.500
Totale investering:
De totale investering in je eigen The Power Community. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 50.000 - € 75.000 afhankelijk van de grootte van de studio
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Een gemiddelde Power Community vestiging beslaat 150-200m2. Hier wordt 100-140m2 gebruikt voor training en ongeveer 50m2 voor lounge en coaching.
Locatie omschrijving: De meeste studio’s zijn te vinden aan de rand van de betreffende plaats (op een bedrijventerrein), makkelijk te bereiken met de auto. Een zichtlocatie is uiteraard een pré, maar niet noodzakelijk.
Verzorgingsgebied: In overleg
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 14 zelfstandig
2020:
1 eigen en 20 zelfstandig
2021:
1 eigen en 9 zelfstandig
Buitenland:
1 in Belgie

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
The Power Community