The Power Community

The Power Community franchise formule

franchisen bij The Power Community

The Power Community is een high-end full-service personal training formule waarin we geloven in complete menselijke optimalisatie. Een krachtig lichaam is de bron voor een krachtig leven en bij The Power Community helpen we dit te bereiken.

HOE HET BEGON

Inner Stance is in 2014 opgericht door Tommy Kruizinga en Albert Elsenaar. Als professionals in de sportsector zagen zij hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit steeds minder belangrijk leek te worden. Hier wilden zij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat. Vervolgens werd de naam Inner Stance aangepast naar The Power Community in 2020.

THE POWER COMMUNITY FRANCHISE FORMULE

In de afgelopen jaren hebben wij een werkbare formule ontwikkeld, bestaande uit fysieke training, voeding en mentale coaching, waarin verschillende programma’s worden aangeboden die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel dienen:

Het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl, wat de basis is voor een succesvol leven. Hierbij focussen wij op 4 fundamentele pijlers die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden:

 1. BODY >> Een fit, gezond en krachtig lichaam
 2. BEING >> Een gefocust leven met rust en overzicht
 3. BALANCE >> Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je omgeving
 4. BUSINESS >> Door een fit en vitaal lijf in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding.

WIJ ZIJN ANDERS.

Over ons onderscheidend vermogen hoefden wij niet lang na te denken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke en small-group trainingen, gecombineerd met onze exclusieve coachingmethode, gericht op transformatie van de innerlijke houding (Inner Stance) van de cliënt, het belangrijkste verschil maakt.

Als collega franchisenemer van het hechte en betrokken The Power Community team bouwen we samen aan een uniek merk. Een merk dat indrukwekkende resultaten creëert binnen zeer korte tijd. Een merk dat levens transformeert en nieuwe toekomsten bouwt. Hierbij gaan wij uit van 4 belangrijke kernwaarden.

ONZE 4 KERNWAARDEN:

 1. We hebben een commitment op jouw resultaat.
 2. We zijn brutaal eerlijk.
 3. We verleggen grenzen.
 4. We werken altijd vanuit de 4b’s methode.

SAMENWERKING

Wij werken niet zomaar met iedereen die geïnteresseerd is in het openen van een The Power Community studio. We werken alleen met mensen die zich 100% vinden in onze visie, bereid zijn een commitment te maken om een groter spel te spelen en zichzelf continue naar het volgende level willen tillen.

Kwaliteit begint namelijk bij jezelf. Wij vinden het belangrijk dat wij als merk kwaliteit blijven leveren aan onze klanten. Dit start bij jou als Ondernemer. Kies je voor The Power Community, dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, groei en innovatie.

DE ACADEMY

Als startende Franchisenemer van een The Power Community Studio is het noodzakelijk om competent te worden in coaching. In de afgelopen 5 jaar hebben wij een bewezen programma ontwikkeld, het I AM programma, waarbij wij mensen helpen om hun fysieke doelen te bereiken én te behouden. Naast fysieke training, maakt coaching een belangrijk deel uit van dit programma.

Na het tekenen van de overeenkomst start je daarom zo snel mogelijk met de The Power Community Academy, onze interne opleiding gericht op het verkrijgen en verbeteren van de competenties als trainer, coach én ondernemer.

Onderdeel van de Academy zijn de wekelijkse online meetings en de maandelijkse live bijeenkomsten voor alle vestigingseigenaren. Dit doorlopende traject laat je groeien naar een succesvol ondernemer en stelt je in staat uitzonderlijke kwaliteit te leveren als coach.

PROFIELBESCHRIJVING

Wij werken niet zomaar met iedereen die geïnteresseerd is in het openen van een The Power Community studio. We werken alleen met mensen die zich 100% vinden in onze visie, bereid zijn een commitment te maken om een groter spel te spelen en zichzelf continue naar het volgende level willen tillen.

Wanneer je je daarnaast kunt vinden in de volgende uitspraken, maken we graag kennis met je:

 • Ik ben ondernemend en ga erop uit om mijn netwerk op te bouwen.
 • Ik ben resultaat gedreven.
 • Ik heb affiniteit met sport of met het aansturen van mensen binnen de sportbranche.
 • Ik kan wat toevoegen aan de organisatie en het team.

Om te onderzoeken of er een match is, zowel met onze manier van werken als met het team, hebben wij een selectieprocedure waarin je verschillende stappen doorloopt.

Wat je mag verwachten

Als onderdeel van het The Power Community team ervaar je direct de voordelen van onze full-service franchise. Na het tekenen van het contract ondersteunen wij vanuit het hoofdkantoor op alle denkbare vlakken:

 • Verbouwing en inrichting studio
 • Uitvoering (online) openingscampagne
 • Opzetten lokale marketingstrategie en events
 • Coaching op gebied van netwerken, krachtig spreken, sales en acquisitie
 • Coaching in gespreksvoering en presenteren
 • Maandelijkse live dag Academy t.b.v. verdieping in training, voeding, coaching en ondernemerschap
 • Financieel en juridisch (boekhouding, prognoses, budgetten, contracten, personeel etc.)

We zijn in staat waarde te creëren door ons te focussen op de kwaliteit van onze producten èn daarbij exclusieve en professionele begeleiding te bieden. Hierdoor is resultaat vanzelfsprekend. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je met een minimaal aantal klanten al een hoge omzet draait.

De omzet van een studio in het eerste jaar ligt tussen €120.000 en €150.000. In het tweede jaar ligt het gemiddelde op €180.000 en in de jaren die hierop volgen stijgt dit met gemiddeld €40.000.

Elke vestiging werkt in een bepaald exclusief postcodegebied. In een grotere plaats of stad kan het dan ook goed zijn dat meerdere studio’s zich hier kunnen vestigen, elk in een eigen postcodegebied.

Interesse om ondernemer te worden bij deze sportieve formule? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan en treed in contact met de juiste persoon binnen Inner Stance. 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


The Power Community franchise informatie

Activiteit:

Wij bij The Power Community weten dat een krachtig lichaam de basis is voor een krachtig leven. En een krachtig leven bouw je niet zomaar op. Dat begint bij een sterk fundament.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2016
Entreegeld: € 12.500
Jaarlijkse franchisefee: Een vaste vergoeding van €15.000 per jaar, en een variabele fee van 15% voor franchise en marketing
Totale investering: € 50.000 - € 75.000 afhankelijk van de grootte van de studio
Benodigd eigen vermogen: € 12.500
Gemiddelde omzet pv: € 200.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Kick-off Power Community Academy | 3 mnd | 6 live dagen en wekelijkse online trainingen op Training, Coaching en Ondernemerschap. Wekelijks 1 uur businesscoaching
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: Een gemiddelde Power Community vestiging beslaat 150-200m2. Hier wordt 100-140m2 gebruikt voor training en ongeveer 50m2 voor lounge en coaching.
Locatie omschrijving: De meeste studio’s zijn te vinden aan de rand van de betreffende plaats (op een bedrijventerrein), makkelijk te bereiken met de auto. Een zichtlocatie is uiteraard een pré, maar niet noodzakelijk.
Verzorgingsgebied: In overleg
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 eigen en 8 zelfstandig
2019:
1 eigen en 14 zelfstandig
2020:
1 eigen en 20 zelfstandig
Buitenland:
1 in Belgie


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
The Power Community