InXpress
InXpress franchise formule

franchisen bij InXpress

Over InXpress

Sinds het ontstaan in 1999 is het franchiseconcept van InXpress Global uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale formule. De formule over jarenlange expertise in de branche voor het verzenden van pakketten en vracht. Deze kennis en ervaring zetten InXpress wereldwijd in om alle klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Alle schakels in het systeem dragen bij aan het wereldwijde succes van InXpress. InXpress Nederland is in 2013 gestart en bestaat op dit moment uit 12 regio’s. Het hoofdkantoor voor Nederland is gevestigd in Eindhoven, van waaruit onze ondernemers volledige support krijgen zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun verkooptaken.

Bij InXpress staat de klant centraal. Wij verkopen de diensten van wereldklasse vervoerders zoals DHL, UPS, TNT, FedEx, DB Schenker, Seacon en anderen. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes. Veel ondernemers in het MKB hebben graag direct contact met hun leveranciers. Geen onpersoonlijke websites of langdurende 0900 nummers, maar een persoonlijke en adequate ‘customer support’ is de basis van het wereldwijde succes van InXpress.

Je eigen toekomst in handen nemen?

InXpress Nederland wil – net al in Engeland en de Verenigde Staten – de grootste worden. Daarom is de formule op zoek naar commerciële mensen die willen investeren in hun toekomst. Verkooptalenten die willen aansluiten in het wereldwijde netwerk van International Shipping Consultants en meegroeien in een dynamische markt die volop in ontwikkeling is.

Als ondernemer bij InXpress Nederland ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales’, ‘sales’ en nog eens ‘sales’ klanten aansluit in ons geavanceerde digitale netwerk. ‘Door knocking’ en ‘cold calling’ zijn de verkoopmethodes die overal ter wereld het meeste rendement opleveren.

De kracht van de formule is het directe contact met de klanten, voor advies en support. De klanten bellen niet met keuzemenu’s van callcenters; klanten van de formule krijgen 24/7 gewoon een antwoord op hun vraag. Bij de formule ben je geen ‘accountnummer’ maar een belangrijke klant.

Door wereldwijde grote inkoop bij gerenommeerde vervoerders, biedt de formule – naast oprechte aandacht en echte service – ook interessante tarieven bieden aan ondernemers die directe korte lijnen en persoonlijk contact belangrijk vinden. Voor diverse regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar collega’s. Is ‘sales’ je tweede natuur en wil je zelf verantwoordelijk zijn voor je resultaten?

InXpress franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


InXpress franchise informatie

Activiteit:

InXpress Nederland levert haar klanten een totaalpakket aan vervoersoplossingen en een persoonlijke altijd bereikbare klantenservice, dus geen ingewikkelde website of langdurende 0900 nummer. Elke klant is een belangrijke relatie en geen accountnummer.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds:1999
Entreegeld:Nader te bepalen
Jaarlijkse franchisefee: Vast percentage van de marge
Totale investering:Naast de entreefee een werkkapitaal om de eerste 6 maanden te overbruggen
Benodigd eigen vermogen:Naast de entreefee een werkkapitaal om de eerste 6 maanden te overbruggen.
Gemiddelde omzet pv:Verschilt sterk per vestiging. Tussen € 35.000 en € 175.000
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Uitgebreide product & salestrainingen
Hoe is de inkoop geregeld:Via het hoofdkantoor
Verkoop oppervlakte:10 - 50 m²
Locatie omschrijving:Werken vanuit huis of klein kantoor
Verzorgingsgebied:Nader te bepalen
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2015:
1 eigen en 6 zelfstandig
2016:
2 eigen en 9 zelfstandig
2017:
2 eigen en 13 zelfstandig
Buitenland:
Wereldwijd in een 13-tal van landen

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Youtube video's


banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
InXpress

Vragen? Bel ons! 055-8200 226