InXpress

InXpress franchise formule

franchisen bij InXpress

Over InXpress

Sinds het ontstaan in 1999 is het franchiseconcept van InXpress Global uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale formule. InXpress ondernemers bieden hun klanten een totaaloplossing om hun zendingen te stroomlijnen tegen interessante tarieven, een state-of-the-art verzendplatform en een VIP-behandeling als het gaat om customer service. Tijd, geld en gedoe gesparen is het motto van meer dan 400 franchisers wereldwijd, waarvan 16 in Nederland.

Bij InXpress staat de klant centraal. Wij verkopen de diensten van wereldklasse vervoerders zoals DHL, UPS, TNT, FedEx, DB Schenker, Mainfreight, Seacon en anderen. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes. Veel ondernemers in het MKB hebben graag direct contact met hun leveranciers. InXpress ondernemers zijn graag een sparringpartner om het vervoer te stroomlijnen.

Kans voor verkooptalenten

InXpress Nederland wil – net als in de UK en de Verenigde Staten – de grootste worden. We zoeken daarvoor commerciële mensen die willen investeren in hun toekomst. Verkooptalenten die willen aansluiten in het wereldwijde netwerk van International Shipping Consultants en meegroeien in een dynamische markt van internationale logistiek, een markt die volop groeit. Ook tijdens de Coronacrisis groeiden we gewoon door.

Topinkomen

Ben jij die salesman of -vrouw die graag een topinkomen wil verdienen; meer dan 10.000,- euro per maand is bij InXpress geen uitzondering! Als ondernemer bij InXpress ben je werkzaam in een eigen regio, waar je klanten zoekt en aansluit in ons eigen geavanceerde Webship Plus. Aankloppen bij bedrijven en ‘cold calling’ zijn de verkooptechnieken die overal ter wereld het meeste rendement opleveren. Ook in Nederland! Je krijgt uiteraard uitgebreide trainingen hiervoor. De ervaring leert dat de persoonlijke benadering, belangrijk onderdeel van de InXpress filosofie, door veel ondernemers zeer gewaardeerd wordt.

Hans Fischer, franchiser in Zwolle: “Ondernemer worden bij InXpress is heeft mijn leven compleet veranderd. Ik voel me echt ondernemer en heb de volle support van de InXpress organisatie. Echt blij dat ik vorig jaar op de franchisebeurs de formule ben tegen gekomen, de beslissing om voor mezelf te beginnen was snel genomen. Na een jaar verdien ik al een serieus goeie boterham.”
Hans Fischer franchisenemer InXpress Zwolle

 

Als ondernemer ben je flexibel en kun je werken op iedere plek waar telefoon en laptop een goede verbinding hebben. Zoals hiervoor aangegeven, de kracht van de formule is het directe contact met de klanten, voor advies en support. De klanten bellen niet met keuzemenu’s van callcenters; klanten van InXpress krijgen 24/7 gewoon een antwoord op hun vraag. Bij ons is een klant geen ‘accountnummer’ maar een belangrijke relatie.

Winstgevende nieuwe start!

Franchisers worden ontzorgd als het gaat om facturatie, financiële administratie en management informatie. Zodat de focus voor 100% op de klant kan liggen. Zijn ‘sales en service’ jouw tweede natuur en wil je verantwoordelijk zijn voor je eigen resultaten? Neem dan contact op met Inxpress Nederland en begin een nieuwe ‘winstgevende’ fase in je leven. Bel of mail, een afspraak is dan snel gemaakt.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


InXpress franchise informatie

Activiteit:

InXpress is een wereldwijde logistieke franchiseformule met meer dan 350 franchisekantoren. InXpress biedt MKB ondernemers alle mogelijkheden van gerenommeerde internationale vervoerders tegen zeer interessante tarieven en met een persoonlijke één-op-één service.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2013 in Nederland
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Nader te bepalen
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Vast percentage van de marge
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen InXpress dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Naast de entreefee een werkkapitaal om de eerste 6 maanden te overbruggen.
Totale investering:
De totale investering in je eigen InXpress. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Naast de entreefee een werkkapitaal om de eerste 6 maanden te overbruggen
Gem. omzet per vestiging: Van € 100.000 tot € 1.000.000
Gem. oppervlakte vestiging: 10 - 50 m²
Locatie omschrijving: Werken vanuit huis of klein kantoor
Verzorgingsgebied: Nader te bepalen
Training/opleiding: Uitgebreide trainingen, stages, begeleiding
Inkoop: Via het hoofdkantoor
Aantal medewerkers: Gemiddeld 2 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen en 16 zelfstandig
2020:
2 eigen en 16 zelfstandig
2021:
2 eigen en 20 zelfstandig
Buitenland:
Wereldwijd in een 13-tal landen

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
InXpress