Mail Boxes Etc.

Mail Boxes Etc. franchise formule

franchisen bij Mail Boxes Etc.

MBE Mail Boxes Etc. biedt zakelijke en particuliere klanten diverse diensten aan op het gebied van verzending en logistiek, drukwerk, communicatie en zakelijke ondersteuning. De combinatie van de door Mail Boxes Etc. franchise aangeboden diensten maakt de formule uniek. Hun diensten bestaan naast logistiek en (internationale) pakketverzending onder ander uit printopdrachten, grafisch ontwerp, webmarketing en fotografie. Zo kan de klant via één betrouwbare partner alle zaken regelen.

Betrokken van begin tot het einde, Mail Boxes Etc. franchise

MBE Mail Boxes Etc. is een Amerikaanse winkelketen en wereldwijd één van de grootste outsourcingsbedrijven. Sinds de oprichting heeft MBE al miljoenen zendingen verzorgd. Zij kunnen alle formaten pakketten naar iedere gewenste bestemming verzenden. MBE blijft betrokken vanaf het begin van het proces tot aan het einde. Dus van het inpakken tot het regelen van douanedocumenten. Zij nemen voor, tijdens en na het transport alle zorgen van hun klanten uit handen.

Verzendoplossingen

Tegenwoordig wordt er veel gekocht via internet, maar al deze producten moeten gedistribueerd worden. Verkopers hebben kopers nodig en andersom. Beide partijen zijn continue op zoek naar passende verzendoplossingen. En Mail Boxes Etc. franchise biedt deze oplossingen. Zo is MBE die essentiële schakel die koper en verkoper verbindt. En ook ten tijde van crisis gaat deze dienstverlening continue door.

Persoonlijke service

Vanwege de persoonlijke service kiezen veel partijen voor Mail Boxes Etc. franchise. Naast het leveren van de diverse producten en diensten vanuit de vestiging kan bij MBE ook online gekocht zodat zij de klanten optimaal kunnen bedienen. MBE heeft veel kennis in huis en zij beschikken over een groot internationaal netwerk. 

Franchisenemers familie

Deze veelzijdige franchiseformule zoekt gepassioneerde en ondernemende franchisenemers die een eigen franchisevestiging in Nederland willen starten. Als franchisenemer bij MBE werk je graag hard, maar altijd met veel plezier. Mail Boxes Etc. franchise heeft een eigen trainingsprogramma, centrale inkoop en verzorgt de (internationale) marketingactiviteiten.

Dus ben jij ondernemend, internationaal georiënteerd en inventief? En heb jij doorzettingsvermogen en passie een voor logistieke processen, transport en/of printing? Dan is MBE op zoek naar jou!

Mail Boxes Etc. franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Mail Boxes Etc. franchise informatie

Activiteit:

MBE biedt een breed en divers aantal producten en diensten aan die een uitkomst zijn voor zowel particulieren als bedrijven branche, waaronder: – Professionele verpakking pakketten – Internationale verzending en douanedocumenten – Drukwerk – Grafisch ontwerp – Logistieke oplossingen – Webmarketing.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1980
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 22.500
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
10% van de bruto omzet
Totale investering:
De totale investering in je eigen Mail Boxes Etc.. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Tussen € 60.000 en € 120.000
Gem. omzet per vestiging: Dit is nader te bespreken en afhankelijk van diverse factoren.
Gem. oppervlakte vestiging: Minimaal 70m², met ruime etalage en voldoende ruimte voor reclameborden die buiten geplaatst kunnen worden.
Locatie omschrijving: Herkenbare locatie in centraal commercieel gebied, met goede toegangsmogelijkheden voor zowel zakelijke als particulieren klanten en goede parkeergelegenheid.
Verzorgingsgebied: Bij voorkeur in de steden of grote dorpen in de nabijheid van andere bedrijven of kantoren.
Training/opleiding: Als MBE-franchisenemer is het verplicht om de initiële MBE-training te volgen. Deze training behandelt alle aspecten van bedrijfsvoering, inclusief de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor bedrijfsontwikkeling. Deze cursus duurt vier weken.
Inkoop: De inkoop is centraal geregeld met vaste leveranciers, waarmee scherpe (tarief)afspraken zijn gemaakt. Tevens wordt voor franchisenemers de conceptontwikkeling, presentatie, marketing & communicatie centraal verzorgd.
Aantal medewerkers: Gemiddeld 2- 4 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2021:
1 eigen
Buitenland:
2.500 franchisevestigingen in 47 landen

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mail Boxes Etc.