MijnPakketDienst franchise formule

franchisen bij MijnPakketDienst

MijnPakketDienst is dé logistieke rechterhand voor heel ondernemend Nederland! Pakketten – Pallets – Documenten zowel nationaal als internationaal. Alle grote vervoerders onder één dak. Met een onovertroffen kwaliteit van persoonlijke begeleiding.Van MijnPakketDienst hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

InXpress
InXpress InXpress is een wereldwijde logistieke franchiseformule met meer dan 350 franchisekantoren. InXpress biedt MKB ondernemers alle mogelijkheden van gerenommeerde internationale…
Mail Boxes Etc.
Mail Boxes Etc. MBE biedt een breed en divers aantal producten en diensten aan die een uitkomst zijn voor zowel particulieren als bedrijven…
PostMasters
PostMasters Internationaal verzenden, expresspost, koeriersdiensten, inpakservice, DTP, copy- en print-service, postbussen en kantoorartikelen. Voor particulieren en bedrijven.
World Options
World Options Specialist in het verzenden van nationale en internationale pakketten en expres zendingen. Bij World Options heeft de cliënt één contactpersoon,…


MijnPakketDienst franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2015
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen MijnPakketDienst dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Entreegeld plus 1 jaar salaris ter overbrugging
Totale investering:
De totale investering in je eigen MijnPakketDienst. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 10.000 - € 15.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: vanaf 125 m2
Locatie omschrijving: Loods
Verzorgingsgebied: Exclusief. Wordt in overleg per vestiging vastgesteld.
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 5 zelfstandig
2020:
1 eigen en 7 zelfstandig
2021:
1 eigen en 7 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
MijnPakketDienst