PostMasters

PostMasters franchise formule

franchisen bij PostMasters

post1

Ondernemer worden? PostMasters zoekt franchisenemers

PostMasters franchise is de nummer 1 op gebied van Logistiek en Digitaal drukwerk. De onderneming is een niche speler in de logistieke pakket- en postmarkt. Door de combinatie van concurrerende prijzen, uitstekende producten en altijd in de buurt van haar MKB klanten heeft PostMasters franchise concurrentie voordeel.

Lage investeringen PostMasters

PostMasters franchise is aantrekkelijk door de lage investeringskosten en het feit dat er niet veel personeel nodig is. U kunt dus met een lage investering het bedrijf starten en verder uitbouwen.

Trends en Marktontwikkeling

De trends van de markten waarin wij actief zijn namelijk verzenden en digitaal drukwerk zijn in beide gevallen positief. Door de grote toename van webshops en hiermee gepaard het verzenden van pakketten, merken we direct in toename van onze verkopen. Veel ondernemers vinden hun weg naar PostMasters franchise, en waarderen onze dienstverlening als goed! Ondanks het feit dat de grafische markt onder druk staat geldt dat niet voor de MKB. Het MKB heeft altijd visitekaartjes, posters en mailingen nodig. Voor de particuliere markt geldt dat er behoefte blijft aan familiedrukwerk, maar denk ook aan bijvoorbeeld canvasprints.

De werkwijze van PostMasters franchise

Een belangrijke doelgroep van PostMasters franchise is het MKB. Om goed te concurreren in de markt is het belangrijk voor een franchisenemer om gepaste (lokale) markt conforme prijzen te kunnen bieden. Wij geven de franchisenemers hier de vrijheid voor, maar natuurlijk ook handvatten voor succesvol ondernemerschap. Ons systeem van franchisefee geeft de franchisenemer de mogelijkheid om de concurrentie een stap voor te zijn en om op commercieel gebied slagvaardig te zijn. Daarnaast ondersteunen we de ondernemers hands on met acquisitie werkzaamheden.

Dit ben jij!

Wij gaan ervan uit dat de eerste competentie van een ondernemer zijn enthousiasme voor de formule is. Daarnaast worden de competenties voor commercieel inzicht steeds belangrijker. De vrijheid die de ondernemer krijgt om markt te maken kan hij dan ten volle benutten. Affiniteit met de postale, logistieke en grafische markt is natuurlijk een pre.


Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formulelogo postmasters we deliver 300x75


PostMasters franchise informatie

Activiteit:

Internationaal verzenden, expresspost, koeriersdiensten, inpakservice, DTP, copy- en print-service, postbussen en kantoorartikelen. Voor particulieren en bedrijven.

Branche: - -
Type samenwerking: Full Franchise
Startjaar: 2006
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Vanaf € 12.500
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Maandelijkse franchisefee is € 500 , Maandelijkse promotiefee is € 200. Over alle omzet boven € 200.000 6% franchisefee.
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen PostMasters dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
vanaf circa € 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen PostMasters. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Tussen de 50.000 en € 80.000
Gem. omzet per vestiging: In nader overleg vrij te geven.
Gem. oppervlakte vestiging: Circa 80-90 m² BVO
Locatie omschrijving: Divers, aanvoerroutes richting industrieterrein/ stadcentra.
Verzorgingsgebied: Variabel, afhankelijk van locatie.
Training/opleiding: Om goed voorbereid van start te gaan, volgen alle startende franchisenemers van PostMasters een opleiding op het hoofdkantoor en in de Corporate Store. De opleiding bestaat uit zowel een theorie – als een praktijkgedeelte.
Inkoop: Centraal geregelde contracten met belangrijke leveranciers. Maar ook de conceptontwikkeling, presentatie, marketing & communicatie worden centraal verzorgd.
Aantal medewerkers: 2 - 5 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van PostMasters

Aantal vestigingen

2020:
1 eigen en 10 zelfstandig
2021:
2 eigen en 12 zelfstandig
2022:
2 eigen en 10 zelfstandig

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
PostMasters