PostMasters

PostMasters franchise formule

franchisen bij PostMasters

post1

Ondernemer worden? PostMasters zoekt franchisenemers

PostMasters franchise is de nummer 1 op gebied van Logistiek en Digitaal drukwerk. PostMasters is een niche speler in de logistieke pakket- en postmarkt. Door de combinatie van concurrerende prijzen, uitstekende producten en altijd in de buurt van haar MKB klanten heeft PostMasters concurrentie voordeel.

Lage investeringen PostMasters

PostMasters franchise is aantrekkelijk door de lage investeringskosten en het feit dat er niet veel personeel nodig is. U kunt dus met een lage investering het bedrijf starten en verder uitbouwen.

Trends en Marktontwikkeling

De trends van de markten waarin wij actief zijn namelijk verzenden en digitaal drukwerk zijn in beide gevallen positief. Door de grote toename van webshops en hiermee gepaard het verzenden van pakketten, merken we direct in toename van onze verkopen. Veel ondernemers vinden hun weg naar PostMasters, en waarderen onze dienstverlening als goed! Ondanks het feit dat de grafische markt onder druk staat geldt dat niet voor de MKB. Het MKB heeft altijd visitekaartjes, posters en mailingen nodig. Voor de particuliere markt geldt dat er behoefte blijft aan familiedrukwerk, maar denk ook aan bijvoorbeeld canvasprints.

De werkwijze van PostMasters

Een belangrijke doelgroep van PostMasters franchise is het MKB. Om goed te concurreren in de markt is het belangrijk voor een franchisenemer om gepaste (lokale) markt conforme prijzen te kunnen bieden. Wij geven de franchisenemers hier de vrijheid voor, maar natuurlijk ook handvatten voor succesvol ondernemerschap. Ons systeem van franchisefee geeft de franchisenemer de mogelijkheid om de concurrentie een stap voor te zijn en om op commercieel gebied slagvaardig te zijn. Daarnaast ondersteunen we de ondernemers hands on met acquisitie werkzaamheden.

Dit ben jij!

Wij gaan ervan uit dat de eerste competentie van een ondernemer zijn enthousiasme voor de formule is. Daarnaast worden de competenties voor commercieel inzicht steeds belangrijker. De vrijheid die de ondernemer krijgt om markt te maken kan hij dan ten volle benutten. Affiniteit met de postale, logistieke en grafische markt is natuurlijk een pre.


Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formulelogo postmasters we deliver 300x75


PostMasters franchise informatie

Activiteit:

Internationaal verzenden, expresspost, koeriersdiensten, inpakservice, DTP, copy- en print-service, postbussen en kantoorartikelen. Voor particulieren en bedrijven.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds: 2006
Entreegeld: Vanaf € 12.500
Jaarlijkse franchisefee: Maandelijkse franchisefee is 500 euro, Maandelijkse promotiefee is 200 euro. Over alle omzet boven 200.000 euro 6% franchisefee.
Totale investering: Tussen de 50.000 en € 80.000
Benodigd eigen vermogen: vanaf circa € 10.000
Gemiddelde omzet pv: In nader overleg vrij te geven.
Type samenwerking: Full Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: Om goed voorbereid van start te gaan, volgen alle startende franchisenemers van PostMasters een opleiding op het hoofdkantoor en in de Corporate Store. De opleiding bestaat uit zowel een theorie – als een praktijkgedeelte.
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal geregelde contracten met belangrijke leveranciers. Maar ook de conceptontwikkeling, presentatie, marketing & communicatie worden centraal verzorgd.
Verkoop oppervlakte: Circa 80-90 m² BVO
Locatie omschrijving: Divers, aanvoerroutes richting industrieterrein/ stadcentra.
Verzorgingsgebied: Variabel, afhankelijk van locatie.
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van PostMasters

Aantal vestigingen

2018:
1 eigen en 10 zelfstandig
2019:
2 eigen en 12 zelfstandig
2020:
2 eigen en 10 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
PostMasters