World Options

World Options franchise formule

franchisen bij World Options

World Options franchise

Vind je het prettig om met ondernemers om te gaan? Spreekt het je aan om het MKB een goedkopere en gemakkelijkere oplossing te bieden voor de verzending van hun postpakketten? Ben je op zoek naar een franchise waarin je onafhankelijk bent en zelf de regie hebt over je werk? Dan is ondernemen bij World Options Franchise heel interessant. World Options Franchise is een internationale franchiseformule met een succesvol netwerk van franchisenemers in Nederland. Aantrekkelijk is dat de gebruikers lang cliënt blijven en aldus zorgen voor terugkerende inkomsten.

Wat houdt franchisen bij World Options in?

World Options heeft voor het MKB een online portaal ter beschikking gesteld van waaruit het transport van pakketten, pallets en vrachtvervoer eenvoudig wordt geregeld. Voor deze bedrijven heeft dit als voordeel dat het direct geld bespaart. Ander voordeel is dat het portaal efficiënt en eenvoudig is waardoor het veel tijd bespaart.

Als franchisenemer bij World Options ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Daarnaast ben je bezig om je klantenbestand met gebruikers uit te breiden. Ervaring is dat mond-tot-mond reclame erg goed werkt. Tevreden klanten leveren weer nieuwe klanten op. Het is jouw taak om met deze  klanten een relatie op te bouwen en het systeem van het online portaal aan hen uit te leggen. Hoe actiever jouw klant is met het verzenden via het online portaal, hoe meer omzet je maakt.

Wat zijn de voordelen van World Options Franchise?

  • Lage kosten
  • Groot winstpotentieel
  • Bewezen succes in Nederland
  • Uitgebreide ondersteuning op het gebied van training, verkoop en marketing. Onderdeel van de opleiding is een uitgebreid starttraject waarin je alle onderdelen van het franchisen bij World Options doorloopt.
  • Het enige dat je nodig hebt is een computer, bureau (met stoel) en een telefoon. Je kunt daarom ook prima vanuit huis starten.

Waarom franchisen bij World Options?

Als franchisenemer bij World Options Franchise start je een eigen vestiging in een industrie waar je gegarandeerd een succesvolle onderneming kunt hebben met aantoonbare groeimogelijkheden. World Options Franchise is een bewezen succesconcept en heeft een sterke reputatie opgebouwd binnen de branche.

Bij de start als franchisenemer en natuurlijk ook tijdens je hele periode als franchisenemer word je voortdurend begeleid. Er is ons alles aan gelegen om samen een succes te maken van jouw vestiging. Franchisen bij World Options is echt samenwerkend ondernemen. World Options is ook verantwoordelijk voor de centrale back office, customer service, support en natuurlijk het unieke portaal.

Is het financieel aantrekkelijk?

Het kan bijzonder aantrekkelijk zijn. Dat hebben de andere franchisenemers in Nederland bewezen. Als je gedreven bent, toegewijd bent en het systeem volgt dan is succes binnen ieders handbereik.

Wil je je eigen vestiging runnen, zonder veel risico’s? Vraag dan direct informatie aan en kom met ons in contact! 

 

Reageer direct en ontvang vrijblijvend nadere informatie

World Options logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids


World Options franchise informatie

Activiteit:

Specialist in het verzenden van nationale en internationale pakketten en expres zendingen. Bij World Options heeft de cliënt één contactpersoon, via het systeem selecteert deze de meest optimale wijze van verzending. Meer gemak tegen minder kosten.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2009
Entreegeld: € 25.000
Jaarlijkse franchisefee: 25% van de marge
Totale investering: Vanaf €30.000
Benodigd eigen vermogen: € 50.000
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Uitgebreide training bij de start, eenmaal gestart zijn er periodiek opvolgtrainingen en regelmatige dagen om ervaringen uit te wisselen
Hoe is de inkoop geregeld: World Options heeft bestaande overeenkomsten met de belangrijkste transporteurs en couriers
Verkoop oppervlakte: Kleine kantoorruimte
Locatie omschrijving: De ondernemer kan vanuit huis starten
Verzorgingsgebied: Een rayon met ten minste 20.000 bedrijven
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 zelfstandig
2019:
1 eigen en 8 zelfstandig
2020:
1 eigen en 8 zelfstandig
Buitenland:
92 (Engeland, België, Australië, Singapore en de VS)

Youtube video'sMeer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
World Options