World Options

World Options franchise formule

franchisen bij World Options

Ben jij een enthousiaste self starter, die actief is in verkoop en customer service en heb je een voorliefde voor het MKB? Wil je meer vrijheid in je carrière en als eigen baas overal kunnen werken waar je maar wilt? Word ondernemer met World Options en profiteer nu van een veerkrachtige industrie en een business model met terugkerende inkomsten.

Wat doet een franchisenemer van World Options?

World Options biedt kleine en middelgrote bedrijven een online portaal voor hun transport, pakketten, expres, pallets en vracht vervoer. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar geeft ondernemers ook de tijd om zich op hun bedrijf te kunnen focussen.

Als World Options franchisenemer ga jij op zoek naar (nieuwe) zakelijke klanten om de online portal te gebruiken. Je bouwt relaties op met de potentiële klant en je demonstreert het systeem. Jij levert de klant aan en het systeem doet de rest. Hoe meer pakketten jouw klant verzendt via het online portaal, hoe meer geld jij verdient. Zo simpel is het!

Waarom franchisen met World Options

 • Goed winstpotentieel
 • Lage instapkosten
 • Meerdere bronnen van terugkerende inkomsten
 • Veerkrachtige industrie
 • Flexibel rooster
 • Toegewijde voortdurende ondersteuning en training met een team dat zich inzet voor uitmuntendheid
 • Verkoop- en marketingondersteuning
 • Geen geografische grenzen
 • Unieke softwareoplossingen
 • Meerdere vervoerder-opties die klanten superieure besparingen bieden, en allemaal gefactureerd door één bedrijf
 • Geen voorraad, geen opslag, geen voertuigen, geen locatie nodig. Je kunt gemakkelijk vanuit huis je eigen World Options runnen, je hebt niet veel meer nodig is dan een computer, een bureau, een stoel en een telefoon.
 • Duidelijk start traject met zowel industry, franchise en proces training waar alle facetten van de franchise duidelijk worden gedefinieerd en doorlopen.

World Options franchise

Wat je kunt verwachten als franchisenemer bij World Options

Met World Options begin je je eigen bedrijf in een markt met significante groei en met een bewezen succesfactor. Je profiteert van voortdurende begeleiding tijdens en na de start-up. Jouw succes is World Options succes.

Je maakt een vliegende start door alle ervaring in deze industrie en een merk met een ijzersterke reputatie in verzend- en koeriersdiensten.

World Options weet exact wat de markt vraagt qua transportoplossingen, en wij hebben een uniek systeem ontwikkeld waarin jouw klanten hun verzendingen ingeven en beheren. World Options blijft fungeren als centrale backoffice en customer service en support.

Als franchisenemer krijg je toegang tot dit volledig geïntegreerd systeem. Met de geboden ondersteuning en opleidingen heb je alle mogelijkheid om een succesvol bedrijf op te bouwen in een groeiend segment van de markt!

Hoeveel kan je verdienen met een eigen World Options?

Dit hangt sterk af van jou als individu – je drive, toewijding en werkethiek. Jouw World Options-franchise wordt jouw bedrijf en verdient daarom jouw tijd, talent en energie om te ontwikkelen en te groeien. World Options is een bewezen bedrijfsconcept dat meerdere jaren is getest. Hierdoor kan er aangetoond worden dat het potentieel om een uitzonderlijk inkomen te verdienen beschikbaar is als je het plan uitvoert en het trainingsprogramma volgt.

Kom bij het World Options team

Bij World Options zoeken we niet zomaar een franchisenemer. We zijn op zoek naar zakenpartners, die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen en onderhouden van een sterk, gezond en winstgevend bedrijf. Dit komt niet alleen door hard werken, maar ook door een geest van samenwerking en het delen van ideeën en best practices. We zijn op zoek naar ambitieuze, gedreven individuen om hun eigen World Options-franchise te runnen. Wil je een goede balans tussen werk en privé? Wil je je eigen baas zijn vanuit een bewezen en succesvol businessmodel? Zo ja, dan ben jij wie we zoeken.

 

Reageer direct en ontvang vrijblijvend nadere informatie!

World Options logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids


World Options franchise informatie

Activiteit:

Specialist in het verzenden van nationale en internationale pakketten en expres zendingen. Bij World Options heeft de cliënt één contactpersoon, via het systeem selecteert deze de meest optimale wijze van verzending. Meer gemak tegen minder kosten.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2009
Entreegeld: € 25.000
Jaarlijkse franchisefee: 25% van de marge
Totale investering: Vanaf €30.000
Benodigd eigen vermogen: € 50.000
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Uitgebreide training bij de start, eenmaal gestart zijn er periodiek opvolgtrainingen en regelmatige dagen om ervaringen uit te wisselen
Hoe is de inkoop geregeld: World Options heeft bestaande overeenkomsten met de belangrijkste transporteurs en couriers
Verkoop oppervlakte: Kleine kantoorruimte
Locatie omschrijving: De ondernemer kan vanuit huis starten
Verzorgingsgebied: Een rayon met ten minste 20.000 bedrijven
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 zelfstandig
2019:
1 eigen en 8 zelfstandig
2020:
1 eigen en 8 zelfstandig
Buitenland:
92 (Engeland, België, Australië, Singapore en de VS)

Youtube video's
skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
World Options