De Huurwoning Bemiddelaar

De Huurwoning Bemiddelaar franchise formule

franchisen bij De Huurwoning Bemiddelaar

Verhuurmakelaarsformule, vanuit de Centrale Organisatie wordt er ondersteuning op zowel verhuurvlak als marketingvlak geboden.Van De Huurwoning Bemiddelaar hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

iQ Makelaars
iQ Makelaars iQ Makelaars is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen). Landelijk helpen wij op hoog niveau met lokale marketing zodat aangesloten verkoopmakelaars…


De Huurwoning Bemiddelaar franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Licentie
Startjaar: 2012
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen De Huurwoning Bemiddelaar dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 15.000,-
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: vanaf 40 m²
Locatie omschrijving: Eigen locatie
Verzorgingsgebied: c.a. 100.000
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen
2020:
1 eigen
2021:
1 eigen en 4 zelfstandig