House to sell franchise formule

franchisen bij House to sell

House to sell is een makelaar anno nu, met een moderne denk- en werkwijze. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe verkoopmiddelen en -technieken. House to sell is een jonge, ambitieuze formule met een verfrissende manier van samenwerken in de makelaardij. Als formule én als makelaars zijn we transparant, deskundig, betrokken en servicegericht en tegelijkertijd ook laagdrempelig,vlot en modern.Van House to sell hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

iQ Makelaars
iQ Makelaars iQ Makelaars is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen). Landelijk helpen wij op hoog niveau met lokale marketing zodat aangesloten verkoopmakelaars…
Makelaar voor een uur
Makelaar voor een uur Makelaar voor een uur is het makelaarskantoor dat eerlijk is en het verschil maakt binnen de Nederlandse woningmakelaardij. Met een…


House to sell franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2016
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen House to sell dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen House to sell. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 5.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 50 m²
Locatie omschrijving: Kantoor
Verzorgingsgebied: Exclusief gebied
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
3 zelfstandig
2020:
2 eigen en 5 zelfstandig
2021:
2 eigen en 4 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
House to sell