iQ Makelaars

iQ Makelaars franchise formule

franchisen bij iQ Makelaars

iQ Makelaars Franchise

De iQ Makelaars franchise is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen). Vanuit het ontstaan van 123Wonen, hebben wij veel ervaring opgedaan in begeleiding, coaching, sales en makelaardij. Zaken zoals snelheid in handelen, werken op zaterdag, extra marketing voor woningen en matchen van woningen aan zoekers, worden door iQ Makelaars ingezet om woningen te verkopen.

Wij begrijpen dat je als makelaar juist moet werken wanneer de klanten niet werken, om zo elke kans op verkoop mee te pakken. Wij vinden dat je als makelaar pas wat mag verdienen als je je werk goed gedaan hebt. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. Opdrachtgevers betalen bij ons nooit intrekkingskosten.

Starten terwijl je in opleiding bent

Iedereen kan zich bij iQ Makelaars Franchise aansluiten en je leert het beste in de praktijk. Heb je nog geen makelaarspapieren? Vanuit het hoofdkantoor krijg je dan coaching en begeleiding en verzorgen wij de plaatsing op Funda, Jaap, Huislijn, etc. Je kunt zelfs starten vanuit huis. Wij adviseren wel wanneer je klanten over de vloer krijgt of personeel aanneemt, een professioneel kantoor aan huis inricht of een kantoorruimte huurt.

De kosten voor het opstarten van een eigen makelaarskantoor hoeven niet hoog te zijn. Wij geven je hier graag meer advies over, als je overweegt iQ Makelaar te worden.

Vastgoedpro óf VBO Makelaar

Onze kantoren zijn aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben, zodat wij alle woningen prominent kunnen presenteren. Voor aansluiting bij deze organisaties dien je als makelaar je kennisniveau op peil te houden. Dit door jaarlijkse educatie en registratie bij Vastgoedcert.

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt door niet aan te sluiten bij NVM. Wij houden van vrijheid in hoe wij marketing voeren en vrijheid in ondernemerschap. Deze worden bij de NVM beperkt.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars franchise?

  • Starten terwijl je in opleiding bent
  • Jarenlange ervaring
  • Hulp bij leadgeneratie
  • Elke woning een tophuis
  • Landelijke slagkracht
  • Hoog niveau lokale marketing

Aangesloten bij De Nationale FranchisegidsiQ Makelaars Franchise


iQ Makelaars franchise informatie

Activiteit:

iQ Makelaars is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen). Landelijk helpen wij op hoog niveau met lokale marketing zodat aangesloten verkoopmakelaars goed gevonden worden in Google en zo de “local hero” kunnen worden.

iQ Makelaars, landelijke formule in makelaardij, onderscheidt zichzelf door de servicegerichte manier waarop koper en verkoper in contact worden gebracht. Werken op zaterdag en na vijven, verder gaan in marketing dan andere makelaars zoals extra doorplaatsingen van woningen op eigen websites en verkoop aan expats zijn enkele onderscheidende kenmerken.

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2018
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Afhankelijk van de grootte van het rayon, vanaf € 7.500
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Minimumomzetfee: € 500
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen iQ Makelaars dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Vanaf € 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen iQ Makelaars. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 7.500 - € 15.000
Gem. omzet per vestiging: Van € 10.000 tot circa € 250.000 per kantoor
Gem. oppervlakte vestiging: Vanaf 60 m²
Locatie omschrijving: Starten vanuit huis is mogelijk
Verzorgingsgebied: Exclusief gebied met ca.150.000 inwoners
Training/opleiding: Indien er geen makelaarspapieren aanwezig zijn, krijgt de kandidaat coaching en beleiding vanuit het hoofdkantoor.
Inkoop: De leads en huisstijl via de franchisegever
Aantal medewerkers: 1-5
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2020:
2 eigen en 11 zelfstandig
2021:
4 eigen en 15 zelfstandig
2022:
2 eigen en 30 zelfstandig

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
iQ Makelaars