iQ Makelaars

iQ Makelaars franchise formule

franchisen bij iQ Makelaars

iqmakelaar-header

iQ Makelaars is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen). Vanuit het ontstaan van 123Wonen, hebben wij veel ervaring opgedaan in begeleiding, coaching, sales en makelaardij. Zaken zoals snelheid in handelen, werken op zaterdag, extra marketing voor woningen en matchen van woningen aan zoekers, worden door iQ Makelaars ingezet om woningen te verkopen.

Wij begrijpen dat je als makelaar juist moet werken wanneer de klanten niet werken, om zo elke kans op verkoop mee te pakken. Wij vinden dat je als makelaar pas wat mag verdienen als je je werk goed gedaan hebt. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. Opdrachtgevers betalen bij ons nooit intrekkingskosten.

Starten terwijl je in opleiding bent

Iedereen kan bij ons aansluiten en je leert het beste in de praktijk. Heb je nog geen makelaarspapieren? Vanuit het hoofdkantoor krijg je dan coaching en begeleiding en verzorgen wij de plaatsing op Funda, Jaap, Huislijn, etc. Je kunt zelfs starten vanuit huis. Wij adviseren wel wanneer je klanten over de vloer krijgt of personeel aanneemt, een professioneel kantoor aan huis inricht of een kantoorruimte huurt.

De kosten voor het opstarten van een eigen makelaarskantoor hoeven niet hoog te zijn. Wij geven je hier graag meer advies over, als je overweegt iQ Makelaar te worden.

Vastgoedpro óf VBO Makelaar

Onze kantoren zijn aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben, zodat wij alle woningen prominent kunnen presenteren. Voor aansluiting bij deze organisaties dien je als makelaar je kennisniveau op peil te houden. Dit door jaarlijkse educatie en registratie bij Vastgoedcert.

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt door niet aan te sluiten bij NVM. Wij houden van vrijheid in hoe wij marketing voeren en vrijheid in ondernemerschap. Deze worden bij de NVM beperkt.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars?

  • Starten terwijl je in opleiding bent
  • Jarenlange ervaring
  • Hulp bij leadgeneratie
  • Elke woning een tophuis
  • Landelijke slagkracht
  • Hoog niveau lokale marketing

Aangesloten bij De Nationale Franchisegidslogo-iq-makelaars


iQ Makelaars franchise informatie

Activiteit:

iQ Makelaars is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen). Landelijk helpen wij op hoog niveau met lokale marketing zodat aangesloten verkoopmakelaars goed gevonden worden in Google en zo de “local hero” kunnen worden.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2018
Entreegeld: Afhankelijk van de grootte van het rayon, vanaf € 7.500
Jaarlijkse franchisefee: 6-25% over gerealiseerde omzet met een minimum van € 650 per maand, marketingfee: € 250 per maand.
Totale investering: € 7.500 - € 15.000
Benodigd eigen vermogen: Vanaf € 10.000
Gemiddelde omzet pv: Van € 10.000 tot circa € 250.000 per kantoor
Type samenwerking: Soft Franchise
Omschrijving training: Indien er geen makelaarspapieren aanwezig zijn, krijgt de kandidaat coaching en beleiding vanuit het hoofdkantoor.
Hoe is de inkoop geregeld: De leads en huisstijl via de franchisegever
Verkoop oppervlakte: Vanaf 60 m²
Locatie omschrijving: Starten vanuit huis is mogelijk
Verzorgingsgebied: Exclusief gebied met ca.150.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
2 eigen en 15 zelfstandig
2019:
2 eigen en 21 zelfstandig
2020:
1 eigen en 27 zelfstandig

skyscraper-banner-website

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
iQ Makelaars