RE/MAX

RE/MAX franchise

franchisen bij RE/MAX

remax mensen2

Investeren in jouw eigen succesvolle makelaarskantoor

Is het ook jouw droom om met succes zelfstandig ondernemer te worden in een mooie en dynamische branche zoals de makelaardij? Wil jij het maximale uit jezelf halen met bewezen methodes en systemen zoals wij die jou bij RE/MAX franchise kunnen aanbieden?

RE/MAX franchise biedt jou een interessant business model om jouw eigen management potentieel optimaal te kunnen inzetten. Dit in een professionele en dienstverlenende omgeving, maak gebruik van de meest succesvolle methodes die in de makelaardij beschikbaar zijn. Dit alles om op een gezonde manier een stabiele en groeiende onderneming voor jezelf op te bouwen. Momenteel biedt de makelaardij volop kansen, dit is het moment om in jezelf te investeren.

Jouw taak als kantooreigenaar RE/MAX

De hoofdtaak van een franchisenemer is het werven en selecteren van (kandidaat)makelaars. Deze laatste zijn zelfstandige ondernemers (meestal geen loondienst) en gaan een relatie aan met de franchisenemer (de eigenaar van een RE/MAX kantoor) d.m.v. een overeenkomst. Ervaring in de makelaardij is daarom géén vereiste.

Profiel van een RE/MAX franchisenemer:

• Rolmodel
• Leider en motivator
• Regionale netwerker
• Lokale dienstverlener
• Goed opgeleid
• Manager en coach
• Werving en selectie

Wat heeft RE/MAX jou te bieden?

Een volledig carrièreplan als succesvol zelfstandig ondernemer, waarin jij zelf stap voor stap kunt kiezen voor jouw toekomst en specialisaties. Samen met ons kun je (ook zonder ervaring in aanvang) binnen 3 jaar gecertificeerd Register Makelaar Taxateur zijn (vroeger beëdiging) zodat je ook officiële taxaties kunt gaan uitvoeren. En dit alles binnen de RE/MAX franchise organisatie. De beste trainingen, opleidingen en ondersteuning/coaching Technologie en systemen die aantoonbaar de beste zijn in de industrie, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Ervaren Register Makelaar
Taxateurs (VastgoedCert en SCVM) die jou helpen en ondersteunen waar nodig. Wereldwijd netwerk met collega’s, opdrachtgevers en kandidaten/ leads. Professionele kantoren, aangesloten bij een branchevereniging (NVM, VBO of VastgoedPro), ondersteuningen van succesvolle managers en gecertificeerde coaches.

Hoe sluit je aan bij RE/MAX?

Ben jij op zoek naar persoonlijk succes en heb jij de drive en financiële mogelijkheden om dat te realiseren, neem dan nog vandaag contact met ons op. Of mail ons jouw gegevens en wij nemen op korte termijn contact met jou op. Omdat een nieuwe succesvolle carrière in een dynamisch omgeving misschien wel vandaag voor jou van start kan gaan!remax

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


RE/MAX franchise informatie

Activiteit:

Bemiddelaars in onroerend goed, hypotheken en verzekeringen. RE/MAX is erkend als één van de toonaangevende vastgoedbedrijven met de meest productieve makelaars en een wereldwijd bereik in meer dan 100 landen.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:1973
Entreegeld:€ 15.000,-
Jaarlijkse franchisefee: Vast € 500,- per maand en hiernaast enkele variabele afdrachten
Totale investering:Gemiddeld € 50.000
Benodigd eigen vermogen:Ter beoordeling aan een financiele instelling, maar minimaal 50% van de totale investering.
Gemiddelde omzet pv:Wordt niet vrijgegeven
Type samenwerking:Soft Franchise
Lid nfv:Ja
Omschrijving training:Intensieve training voor kantooreigenaren en startende makelaars (van basis tot Register Makelaar Taxateur)
Hoe is de inkoop geregeld:RE/MAX maakt gebruik van Approved Suppliers. Deze leveranciers staan garant voor het naleven van de RE/MAX Trademark and Graphics Standards. Er is geen afnameverplichting.
Verkoop oppervlakte:Vanaf 50 m²
Locatie omschrijving:Representatieve locatie
Verzorgingsgebied:Onbeperkt
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van RE/MAX

Aantal vestigingen

2016:
1 eigen en 12 zelfstandig
2017:
1 eigen en 15 zelfstandig
2018:
1 eigen en 20 zelfstandig
Buitenland:
Ruim 7.500

RE/MAX Twitter

Meer tweets...

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
RE/MAX