De Nationale Verzekerings en Geldkrant B.V. franchise formule

franchisen bij De Nationale Verzekerings en Geldkrant B.V.

De provisiemakelaar adviseert Particulieren en bedrijven over verzekeringen, beleggingen, pensioenen en hypotheken. Onze adviseurs zijn WFT gecertificeerd en ervaren. Onze diensten worden gefactureerd op basis van uren maal tarief, op abonnementsbasis of traditioneel De keuze ligt bij de cliënt en wordt schriftelijk vastgelegd. In 2013 is de onderneming gestaakt.Van De Nationale Verzekerings en Geldkrant B.V. hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Seniorenkrant
Seniorenkrant Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen…


De Nationale Verzekerings en Geldkrant B.V. franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Samenwerkend Ondernemersverband
Startjaar: 2004
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen De Nationale Verzekerings en Geldkrant B.V. dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Een ondernemer kan vanuit de eigen woning werken en heeft alleen een computer nodig.
Totale investering:
De totale investering in je eigen De Nationale Verzekerings en Geldkrant B.V.. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Niet van toepassing, een ondernemer kan vanuit de eigen woning werken en heeft alleen een computer, printer e.d. en een auto nodig.
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing, er kan vanuit de eigen woning
Locatie omschrijving: Er kan vanuit de eigen woning worden gewerkt.
Verzorgingsgebied: Nader overeen te bepalen.
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen