Denk Jong franchise formule

franchisen bij Denk Jong

Word zelfstandig uitgever en hoofdredacteur van dé kinderkrant in jouw regio

Jaarprogramma ‘Je eigen kinderkrant’ 2019

Wij – hoofdredacteur van de Rotterdamse kinderkrant Jong010 Suzanne Huig en oprichter van Jong010 Angelique van Tilburg – geven je met ons jaarprogramma ‘Je eigen kinderkrant’ alles wat je nodig hebt om zelfstandig en succesvol je eigen kinderkrant uit te gaan geven in jouw regio.

Op dit moment nemen Alkmaar, Roosendaal en Haarlem deel aan het jaarprogramma 2018.

Inschrijven voor het jaarprogramma 2019 kan tot en met 29 oktober 2018.

Achtergrond en succes kinderkrant Jong010
In 2009 startte Angelique op eigen houtje en zonder ervaring met het opzetten van haar eigen gratis lokale kinderkrant Jong010. Ze realiseerde haar droom om met kinderen te werken en hier een succesvol en groeiend bedrijf van te maken. Onder leiding van hoofdredacteur Suzanne – met haar unieke visie en werkwijze als het gaat om communicatie met en media voor kinderen – groeide Jong010 vanaf 2013 uit tot een stedelijke kinderkrant.

Lokale kinderkranten in heel Nederland
In 2015 startten Angelique en Suzanne met de landelijke uitbreiding van de lokale kinderkrant. Ze ontwikkelden een franchiseformule. Uit de franchiseformule ontstond uiteindelijk het jaarprogramma, een opleiding inclusief coaching en licentie voor personen die hun eigen kinderkrant willen uitgeven. Zelfstandig, maar met begeleiding van Suzanne en Angelique. Het jaarprogramma is een werkvorm die beter bij hen past en waar ze meer werkplezier uit halen. Daarnaast geeft het deelnemers vrijheid en een kinderkrant die echt van hen zelf wordt.

Aan de hand van 10 modules die we verspreid over een jaar behandelen, nemen we je mee richting het starten en uitgeven van dé kinderkrant in jouw regio.

Het doel van het jaarprogramma is dat je als deelnemer na een jaar je eigen maatschappelijke onderneming hebt van waaruit je je eigen kinderkrant uitgeeft. Hieruit heb je als initiatiefnemer van de kinderkrant in jouw regio een inkomen, doordat je een groot deel van de werkzaamheden die komen kijken bij het opzetten en leiden van een kinderkrant zelf uitvoert.Van Denk Jong hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Seniorenkrant
Seniorenkrant Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen…


Denk Jong franchise informatie

Branche: -
Entreegeld: Staat in de Gids. Bestellen?
Jaarlijkse franchisefee: Staat in de Gids. Bestellen?
Totale investering: Na de éénmalige investering vooraf zijn/is er weinig tot geen eigen vermogen nodig om te investeren. Er is wel een investering in tijd noodzakelijk van een jaar lang gemiddeld 2 á 3 dagen per week.
Gemiddelde omzet pv: Staat in de Gids. Bestellen?
Type samenwerking: Samenwerkend Ondernemersverband
Hoe is de inkoop geregeld: Staat in de Gids. Bestellen?
Verzorgingsgebied: Gemeente of regio
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2020:
2 eigen en 3 zelfstandig


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Denk Jong