Denk Jong franchise formule

franchisen bij Denk Jong

Word zelfstandig uitgever en hoofdredacteur van dé kinderkrant in jouw regio. Wij – hoofdredacteur van de Rotterdamse kinderkrant Jong010 Suzanne Huig en oprichter van Jong010 Angelique van Tilburg – geven je met ons jaarprogramma ‘Je eigen kinderkrant’ alles wat je nodig hebt om zelfstandig en succesvol je eigen kinderkrant uit te gaan geven in jouw regio.Van Denk Jong hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Seniorenkrant
Seniorenkrant Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen…


Denk Jong franchise informatie

Branche: -
Entreegeld: Staat in de Gids. Bestellen?
Jaarlijkse franchisefee: Staat in de Gids. Bestellen?
Totale investering: Na de éénmalige investering vooraf zijn/is er weinig tot geen eigen vermogen nodig om te investeren. Er is wel een investering in tijd noodzakelijk van een jaar lang gemiddeld 2 á 3 dagen per week.
Gemiddelde omzet pv: Staat in de Gids. Bestellen?
Type samenwerking: Samenwerkend Ondernemersverband
Hoe is de inkoop geregeld: Staat in de Gids. Bestellen?
Verzorgingsgebied: Gemeente of regio
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2020:
2 eigen en 3 zelfstandig

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Denk Jong