Kinderkrant Academie franchise formule

franchisen bij Kinderkrant Academie

Word zelfstandig uitgever en hoofdredacteur van dé kinderkrant in jouw regio. Wij – hoofdredacteur van de Rotterdamse kinderkrant Jong010 Suzanne Huig en oprichter van Jong010 Angelique van Tilburg – geven je met ons jaarprogramma ‘Kinderkrant Academie’ alles wat je nodig hebt om zelfstandig en succesvol je eigen kinderkrant uit te gaan geven in jouw regio.Van Kinderkrant Academie hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Seniorenkrant
Seniorenkrant Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen…


Kinderkrant Academie franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Samenwerkend Ondernemersverband
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Totale investering:
De totale investering in je eigen Kinderkrant Academie. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Na de éénmalige investering vooraf zijn/is er weinig tot geen eigen vermogen nodig om te investeren. Er is wel een investering in tijd noodzakelijk van een jaar lang gemiddeld 2 á 3 dagen per week.
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Verzorgingsgebied: Gemeente of regio
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 5 zelfstandig
2020:
1 eigen en 8 zelfstandig
2021:
1 eigen en 7 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Kinderkrant Academie