Filta Environmental

Filta Environmental franchise formule

franchisen bij Filta Environmental

Filta: ’s Werelds beste microfiltratie van frituurolie en frituurmanagement service 

FiltaFry is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Verder maken Filtaseal (deurrubber service) en Filtadrain (complete service voor schone afvoeren) onderdeel uit van deze franchiseformule. Sinds 1996 is FiltaFry wereldwijd actief. Inmiddels genieten wekelijks 7.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service. De service is gericht op klanten in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria’s, hotels, (fast food)restaurants, zorginstellingen, sportaccommodaties en attractieparken.

Levensduur

Regelmatig bezoek van onze service medewerker leidt tot een verlengde levensduur van de frituurolie en vermindert aanzienlijk de frituurkosten waarbij de gerealiseerde besparing ruimschoots de kosten van de service overstijgen. Op basis van een speciaal ontwikkelde microfilteringssysteem wordt de olie bij normale werktemperatuur uit de frituur gehaald. Hierbij worden voedselresten, onzuiverheden, zoals koolstofresten en smaakcomponenten, eruit gefilterd. Na een grondige vacuüm schoonmaak van de frituur wordt de gefilterde olie weer naar de frituur overgebracht. Onze service kan, afhankelijk van het aantal frituren, binnen 20 minuten worden uitgevoerd zodat snel weer gebruik kan worden gemaakt van de frituur.

De service van FiltaFry houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval.

De levering van nieuwe frituurolie en verschillende andere consumptiegoederen en keukenchemicaliën valt ook onder de service van FiltaFry.

Filta franchisenemer

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en heeft u de vastberadenheid en doorzettingsvermogen om succesvol te zijn als zelfstandige ondernemer? Dan is een franchise van FiltaFry voor u de stap naar het realiseren van deze toekomst. Wij zijn op zoek naar mensen zoals u die graag met één of meerdere eigen bedrijfswagens een FiltaFry service willen opstarten, managen en verder ontwikkelen. U heeft direct invloed op de hoogte van uw eigen inkomen en 30 – 40 servicebezoeken per week realiseren al een uitstekend inkomen. Vanaf het moment dat u kiest om franchisenemer te worden van FiltaBenelux, maakt u onderdeel uit van een groot team ervaren en goed opgeleide professionals. U ontvangt alle noodzakelijke  ondersteuning. U krijgt onder andere een uitgebreide opleiding waarin de techniek van onze microfiltratie en de te hanteren bedrijfsvoering aan de orde komen. Ook een meerdaagse praktijktraining maakt onderdeel uit van de opleiding.

Wat bieden wij onze (franchise) ondernemers?

 • U maakt deel uit van ’s werelds beste en meest succesvolle franchiseformule op frituurmanagement.
 • Een solide en renderend ondernemerschap in diverse sectoren met veel potentie.
 • 30 – 40 servicebezoeken per week realiseren een uitstekend inkomen.
 • Minimale overhead- en opslagkosten.
 • Exclusief werkgebied.
 • Uitgebreide training, coaching en ondersteuning.

Voordelen klant

De voordelen van onze FiltaFry service voor de klant zijn;

 • Besparing op frituurkosten tot 50%.
 • Verbetert de voedselkwaliteit.
 • Verlengt de levensduur van de frituurolie tot 100%.
 • Schone en hygiënische frituren.
 • Spaart het milieu.
 • Verwijdert 99% van de koolstofresten.

logo Filta Environmental

 

 

 

 

 

nfv_prijs_logo2016_1
Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Filta Environmental franchise informatie

Activiteit:

FiltaFry Plus filtert en reinigt frituur systemen met het unieke FiltaFry concept. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service waarmee de klant tijd en geld bespaart en de voedselkwaliteit wordt verbeterd.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2013
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Niet van toepassing
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
€ 620 / maand per service auto
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Filta Environmental dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Afhankelijk van grootte rayon, financiering mogelijk middels crowdfunding.
Totale investering:
De totale investering in je eigen Filta Environmental. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Vanaf € 39.500, inclusief starterspakket (o.a. filtratie- en vacuümmachine + benodigdheden, opleiding, basis huisstijlen). Bedrag kan variëren door grootte van werkgebied. U dient rekening te houden met aanschaf of lease van een servicebusje.
Gem. omzet per vestiging: Variërend: tussen € 60.000 en € 200.000 +
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: Vanuit eigen service auto
Verzorgingsgebied: Wordt in overleg toegewezen
Training/opleiding: Intern opleidingsprogramma omvat zowel een theoretische als een praktische gedeelte
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 3 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 16 zelfstandig
2020:
1 eigen en 21 zelfstandig
2021:
1 eigen en 28 zelfstandig
Buitenland:
Omstreeks 500+

Youtube video's
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Filta Environmental