R & R Partycare franchise formule

franchisen bij R & R Partycare

Aanbieden van diverse oplossingen voor elk evenement, feest, verjaardag, jubileum, beurs, of andere bijeenkomst. Binnen of buiten, groot of klein.Van R & R Partycare hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Filta Environmental
Filta Environmental FiltaFry Plus filtert en reinigt frituur systemen met het unieke FiltaFry concept. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service waarmee de…
Partytentverhuur Nederland
Partytentverhuur Nederland Verhuur van partytenten en bijbehorende accessoires aan zowel particulieren als bedrijven. Openstaand voor nieuwe franchisenemers met name in de regio’s:…


R & R Partycare franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2010
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Totale investering:
De totale investering in je eigen R & R Partycare. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Investering is vereist.
Locatie omschrijving: B1
Verzorgingsgebied: Vanaf 40.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen
2020:
2 eigen en 1 zelfstandig
2021:
2 eigen en 1 zelfstandig
Buitenland:
België (1)

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
R & R Partycare