Young Engineers

Young Engineers franchise formule

franchisen bij Young Engineers

De Young Engineers verrijkingsprogramma’s maken gebruik van de edutainment (de combinatie van educatie en entertainment) aanpak. Kinderen die zich aansluiten bij de educatieve community kunnen op een leuke manier alles leren over natuurkunde, rekenkunde, softwareontwikkeling en mechanische bouwkunde.

Young Engineers franchise informatie

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2014
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Young Engineers dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 25.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Young Engineers. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 38.500 tot € 44.800
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Meestal een klaslokaal
Locatie omschrijving: Op locatie bij een school of wijkcentrum
Verzorgingsgebied: Vanaf 250.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

franchise vestigingen van Young Engineers

De Young Engineers verrijkingsprogramma’s maken gebruik van de edutainment (de combinatie van educatie en entertainment) aanpak. We hebben diverse programma’s ontwikkeld die gebruikt kunnen worden om kennis over bepaald onderwerpen over te brengen. Kinderen die zich aansluiten bij de educatieve community kunnen op een leuke manier alles leren over natuurkunde, rekenkunde, softwareontwikkeling en mechanische bouwkunde. De workshops en programma’s uniek doordat we gebruik maken van LEGO® kits. Deze LEGO® kits worden constant verbeterd om op deze manier de effectiviteit te behouden. De naschoolse programma’s die we met trots aanbieden zijn zowel spannend als educatief.

Wij van e² Young Engineers willen met onze formule landelijk uitbreiden en zijn om die reden op zoek naar franchisenemers verspreid over heel Nederland.  e² Young Engineers is een technische en educatieve groep met ervaring in de educatieve wereld en in de zakenwereld. Onze verrijkingsprogramma’s bieden theoretische kennis en praktische implementatie op het gebied van Wiskunde, Technologie, Wetenschap en Bouwkunde. Wij van Young Engineers bieden kinderen een boeiend leerplatform. Door middel van de LEGO® montagesets worden de educatieve doelstellingen behaald. De LEGO® zijn speciaal door onze medewerkers ontworpen en demonstreren wetenschappelijke principes op een leuke en toegankelijke manier.

Aantal vestigingen

2020:
2 (Amsterdam, Amstelveen) eigen
2021:
2 (Amsterdam, Amstelveen) eigen en 2 (Den Haag, Almere) zelfstandig
Buitenland:
148

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Young Engineers