Young Engineers

Young Engineers franchise formule

franchisen bij Young Engineers

De Young Engineers verrijkingsprogramma’s maken gebruik van de edutainment (de combinatie van educatie en entertainment) aanpak. Kinderen die zich aansluiten bij de educatieve community kunnen op een leuke manier alles leren over natuurkunde, rekenkunde, softwareontwikkeling en mechanische bouwkunde.

Young Engineers franchise informatie

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds: 2015
Entreegeld: Staat in de Gids. Bestellen?
Jaarlijkse franchisefee: Staat in de Gids. Bestellen?
Totale investering: € 38.500 tot € 44.800
Benodigd eigen vermogen: € 25.000
Gemiddelde omzet pv: Staat in de Gids. Bestellen?
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Staat in de Gids. Bestellen?
Hoe is de inkoop geregeld: Staat in de Gids. Bestellen?
Verkoop oppervlakte: Meestal een klaslokaal
Locatie omschrijving: Op locatie bij een school of wijkcentrum
Verzorgingsgebied: Vanaf 250.000 inwoners
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

franchise vestigingen van Young Engineers

De Young Engineers verrijkingsprogramma’s maken gebruik van de edutainment (de combinatie van educatie en entertainment) aanpak. We hebben diverse programma’s ontwikkeld die gebruikt kunnen worden om kennis over bepaald onderwerpen over te brengen. Kinderen die zich aansluiten bij de educatieve community kunnen op een leuke manier alles leren over natuurkunde, rekenkunde, softwareontwikkeling en mechanische bouwkunde. De workshops en programma’s uniek doordat we gebruik maken van LEGO® kits. Deze LEGO® kits worden constant verbeterd om op deze manier de effectiviteit te behouden. De naschoolse programma’s die we met trots aanbieden zijn zowel spannend als educatief.

Wij van e² Young Engineers willen met onze formule landelijk uitbreiden en zijn om die reden op zoek naar franchisenemers verspreid over heel Nederland.  e² Young Engineers is een technische en educatieve groep met ervaring in de educatieve wereld en in de zakenwereld. Onze verrijkingsprogramma’s bieden theoretische kennis en praktische implementatie op het gebied van Wiskunde, Technologie, Wetenschap en Bouwkunde. Wij van Young Engineers bieden kinderen een boeiend leerplatform. Door middel van de LEGO® montagesets worden de educatieve doelstellingen behaald. De LEGO® zijn speciaal door onze medewerkers ontworpen en demonstreren wetenschappelijke principes op een leuke en toegankelijke manier.

Aantal vestigingen

2019:
2 (Amsterdam, Amstelveen) eigen
2020:
2 (Amsterdam, Amstelveen) eigen en 2 (Den Haag, Almere) zelfstandig
Buitenland:
148

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Young Engineers