no+vello

no+vello franchise formule

franchisen bij no+vello

no+vello franchise – hoe het begon

no+vello zoekt enkel kandidaten die interesse hebben in het uitrollen van het gehele concept in Nederland. Informatie-aanvragen voor het starten van een enkele salon kunnen wij niet in behandeling nemen.

no+vello is een Spaanse ontharingsformule en werd eind 2007 opgericht. Het onderscheidende concept was al vanaf de start een groot succes. Begin 2008 opende de franchiseformule zijn eerste franchisevestiging. In het eerste jaar werden er 194 centra geopend, in 2009 kwamen daar nog eens 200 (!) bij. In 2010 zijn de eerste internationale stappen gezet. Inmiddels heeft no=vello in meer dan 15 landen vestigingen. Mede door de groei en het succes van de formule is no+vello op zoek naar een Master Franchisenemer voor Nederland.

Concept dat blijft vernieuwen

Zowel qua apparatuur als qua behandelingsmethode is no+vello zeer innovatief. Onze cosmetische lijn geeft onze klanten de beste resultaten, in combinatie met onze behandelingen. Elk jaar vinden er vernieuwingen plaats in de no+vello salons. Voorbeelden hiervan zijn technische verbetering op de IPL, op de Hand Pieces, nieuwe cosmetica en nieuwe apparatuur als de ProSkin. Ook hebben wij een exclusief Fusion-systeem ontwikkeld dat twee technologieën bij elkaar brengt.

Internationaal succes – wereldwijd 1e in Spa & Beauty

Inmiddels zijn er meer dan 1.000 centra in 16 landen. Dit bewijst dat het no+vello concept overal succesvol is. Naast Spanje is no+vello actief in Bosnië, Brazilië, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Italië, Montenegro, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

De formule heeft door de jaren heen tal van (internationale) erkenningen binnen weten te slepen. Zo is no+vello bijvoorbeeld opgenomen in de Top 100 Global Franchises en stond het in 2014 op de 41e plaats in de algemene rankings en 1e in de categorie franchise Spa & Beauty.

Master Franchise

Met de aankoop van de masterrechten verkrijgt de master franchise de exclusieve rechten voor de exploitatie van Nederland. Verwachting is dat er binnen vijf jaar vijftig vestigingen worden geopend in Nederland. De ROI ligt omstreeks 15 vestigingen. De rechten kunnen zowel door een individueel persoon als door een bedrijf worden verkregen. Als Master franchisenemer (klik hier voor uitleg master franchise) bent u in Nederland verantwoordelijk voor de uitrol (expansie) van de formule met nieuwe franchisenemers. Het ondernemersbloed en de wil om het concept ook succesvol te laten zijn in Nederland, moet dus sterk aanwezig zijn.

Benieuwd naar ons concept? Meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegidsno+vello franchise logo


no+vello franchise informatie

Activiteit:

Grootste speler in Europa op het gebied van gezichts- en lichaamsesthetiek

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2008
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Uitgebreide training waarbij alle aspecten worden behandeld.
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal

Aantal vestigingen

Buitenland:
1.000+ in 16 landen

Youtube video'sskyscraper-banner-website

 

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
no+vello