GlowGolf franchise formule

franchisen bij GlowGolf

Indoor mini golfbaan of midgetgolf waarbij door middel van ‘glow-in-the-dark’ een bijzondere beleving wordt gecreëerd. Het decor wordt met black lights uitgelicht.GlowGolf is géén franchiseformule maar samenwerkend ondernemersverband.Van GlowGolf hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Gravity Active Entertainment
Gravity Active Entertainment Gravity is een nieuw concept, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, dat actieve entertainmentervaringen biedt voor kinderen, gezinnen, volwassenen en individuen.…
Kinderspeelparadijs Ballorig
Kinderspeelparadijs Ballorig Speelparadijs voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Springkussens, gangenstelsels en tunnels, klimnetten, glijrails, verkeerscircuit en veel meer.
Laserspace
Laserspace Een multi activiteitencentrum ontwikkeld voor een brede doelgroep, van jong volwassen tot bedrijven. Voor iedereen die op zoek is naar…
Monkey Town
Monkey Town Indoorspeelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes…


GlowGolf franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Samenwerkend Ondernemersverband
Startjaar: 2017
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen GlowGolf dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Onbekend
Totale investering:
De totale investering in je eigen GlowGolf. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Onbekend
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 2000 m²
Locatie omschrijving: Goed bereikbare hal met voldoende parkeergelegenheid, vaak op een bedrijventerrein.
Verzorgingsgebied: Vanaf 50.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 14 zelfstandig
2020:
1 eigen en 23 zelfstandig
2021:
1 eigen en 21 zelfstandig
Buitenland:
150 (België, Duitsland en Engeland)