Jumpsquare franchise formule

franchisen bij Jumpsquare

De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid in een trendy, industriële setting. Dat is Jumpsquare. Met ruim 2.400 m 2 aan Indoor Trampolines. Het park biedt oa: Fun Area, High Performance Area, Big Airbag, Trefbal Area, Basketbal Area en Foampit met Slackline!Van Jumpsquare hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Gravity Active Entertainment
Gravity Active Entertainment Gravity is een nieuw concept, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, dat actieve entertainmentervaringen biedt voor kinderen, gezinnen, volwassenen en individuen.…
Kinderspeelparadijs Ballorig
Kinderspeelparadijs Ballorig Speelparadijs voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Springkussens, gangenstelsels en tunnels, klimnetten, glijrails, verkeerscircuit en veel meer.
Laserspace
Laserspace Een multi activiteitencentrum ontwikkeld voor een brede doelgroep, van jong volwassen tot bedrijven. Voor iedereen die op zoek is naar…
Monkey Town
Monkey Town Indoorspeelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes…


Jumpsquare franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: N.n.b.
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Jumpsquare dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
N.n.b.
Totale investering:
De totale investering in je eigen Jumpsquare. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Nog vrij te geven
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 1.000 - 2.500 m2
Locatie omschrijving: Industrie/bedrijventerrein
Verzorgingsgebied: 75.000
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 4 zelfstandig
2020:
1 eigen en 8 zelfstandig
2021:
1 eigen en 9 zelfstandig
Buitenland:
3 (België)

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Jumpsquare