Monkey Town

Monkey Town franchise formule

franchisen bij Monkey Town

Monkey Town franchise

Monkey Town is een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Monkey Town heeft nu 40 vestigingen waarvan 2 eigen vestigingen en 38 franchise vestigingen. Vanwege de grote vraag uit de markt voorziet Monkey Town franchise flinke groei. Niet alleen in nieuwe vestigingen: soms kan er vanwege pension e.d. een bestaande vestiging worden overgenomen.

Monkey Town zoekt alleen nog internationaal

Vanwege de verzadiging van de markt voor indoor speeltuinen in Nederland neemt Monkey Town geen nieuwe franchisenemers meer aan: de markt voor indoor speeltuinen in Nederland is vol en het openen van nieuwe speeltuinen is daarom commercieel niet haalbaar. Wel breidt Monkey Town haar keten de komende jaren uit naar andere Europese landen, waaronder België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. Voor onze internationale uitbreiding zijn wij op zoek naar ambitieuze franchisenemers die de middelen en de ondernemerservaring hebben om meerdere Monkey Town vestigingen in het buitenland te openen.

Stap in het succes van Monkey Town indoor speelparadijzen

Altijd al voor jezelf willen beginnen? Wij bieden je de mogelijkheid om een eigen indoorspeeltuin te beginnen waarbij je gesteund wordt door onze enthousiaste groep. Wij zoeken ondernemers die veel vrijheid verwachten van de franchiseorganisatie en tevens in overleg hun eigen ideeën in kunnen brengen.

Wat bieden wij je?

Je krijgt meer dan alleen een vestiging van Monkey Town: de naam, aandacht, tijd, kennis, opleidingen, inkoop en natuurlijk de mogelijkheid om samen sterk te staan.
Ook begeleiden wij je bij het aanvragen van diverse vergunningen en bestemmingsplanveranderingen. Verder hebben wij zeer gunstige contracten afgesloten bij leveranciers.

Wij zoeken nog voor verschillende plaatsen in Nederland en België franchisenemers. Ook kunnen bestaande indoorspeelparadijzen zich bij ons aansluiten om een beter rendement uit het bedrijf te halen.

Voordelen van Monkey Town 

  • Landelijke actiesHet leukste speelparadijs van Nederland!
  • Een exclusieve regio
  • Prima rendement
  • Inkoop voordeel/combinatie
  • Bank-arrangementen
  • Ondersteuning starters
  • Werving personeel

Wie zoekt Monkey Town franchise?

Monkey Town franchise zoekt enthousiaste en ambitieuze ondernemers die hun eigen ideeën en de onze, op de werkvloer goed kunnen combineren en niet bang zijn om een indoorspeeltuin aan te sturen en de nodige passie te tonen. En beschikken over een gezonde werklust en leidinggevende capaciteiten. Beschikbaarheid van eigen vermogen is vereist, heb je een eigen hal/pand dan is eigen vermogen meestal niet nodig. Wij vertellen niet te veel, ben je nieuwsgierig geworden en heb je belangstelling in een Monkey Town vestiging dan vertellen wij je onder het genot van een kop koffie graag meer.

 

 

MonkeyTownLogo-2014-01-transp

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Monkey Town franchise informatie

Activiteit:

Indoorspeelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2009
Entreegeld: Nader overeen te komen
Franchisefee: Wordt in nader gesprek vrijgegeven
Benodigd eigen vermogen: € 100.000 - €150.000 (tenzij eigen hal reeds beschikbaar)
Totale investering: € 500.000 - € 650.000 (bij geheel nieuwe locatie)
Gem. omzet per vestiging: Wordt in nader gesprek vrijgegeven
Gem. oppervlakte vestiging: 1.050 - 3.000 m²
Locatie omschrijving: Goed bereikbare hal van tussen 1.050 en 3.000 m² met tenminste 70 parkeerplaatsen.
Verzorgingsgebied: Vanaf 100.000 inwoners
Training/opleiding: Er kan een stage worden gelopen bij een collega franchisenemer.
Inkoop: De franchisegever zorgt voor de speelttoestellen en geeft desgewenst hulp bij verdere inrichting.
Aantal medewerkers: 5 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen en 15 zelfstandig
2020:
2 eigen en 33 zelfstandig
2021:
10 eigen en 40 zelfstandig
Buitenland:
2

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Monkey Town