Monkey Town

Monkey Town franchise formule

franchisen bij Monkey Town

Monkey Town franchise

Monkey Town is een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Monkey Town heeft nu 40 vestigingen waarvan 2 eigen vestigingen en 38 franchise vestigingen. Vanwege de grote vraag uit de markt voorziet Monkey Town franchise flinke groei. Niet alleen in nieuwe vestigingen: soms kan er vanwege pension e.d. een bestaande vestiging worden overgenomen.

Stap in het succes van Monkey Town indoor speelparadijzen

Altijd al voor jezelf willen beginnen? Wij bieden je de mogelijkheid om een eigen indoorspeeltuin te beginnen waarbij je gesteund wordt door onze enthousiaste groep. Wij zoeken ondernemers die veel vrijheid verwachten van de franchiseorganisatie en tevens in overleg hun eigen ideeën in kunnen brengen.

Wat bieden wij je?

Je krijgt meer dan alleen een vestiging van Monkey Town: de naam, aandacht, tijd, kennis, opleidingen, inkoop en natuurlijk de mogelijkheid om samen sterk te staan.
Ook begeleiden wij je bij het aanvragen van diverse vergunningen en bestemmingsplanveranderingen. Verder hebben wij zeer gunstige contracten afgesloten bij leveranciers.

Wij zoeken nog voor verschillende plaatsen in Nederland en België franchisenemers. Ook kunnen bestaande indoorspeelparadijzen zich bij ons aansluiten om een beter rendement uit het bedrijf te halen.

Voordelen van Monkey Town 

  • Landelijke actiesHet leukste speelparadijs van Nederland!
  • Een exclusieve regio
  • Prima rendement
  • Inkoop voordeel/combinatie
  • Bank-arrangementen
  • Ondersteuning starters
  • Hoge marges
  • Werving personeel

Je eigen indoorspeeltuin starten doe je samen met Monkey Town

Indoorspeelparadijs Monkey Town is een zeer succesvolle formule die wil werken aan een landelijke dekking. Monkey Town zoekt nieuwe franchisenemers. De formule speelt in op de vraag naar goede indoorspeeltuinen. Heb jij de drive en wil jij er niet alleen voor staan en toch alle vrijheid hebben in een stabiele franchiseorganisatie? En wil jij samen met ons succesvol ondernemen met zeer goede marges in de speeltuinwereld van Monkey Town franchise? Dan willen wij jou graag spreken.

Wie zoekt Monkey Town franchise?

Monkey Town franchise zoekt enthousiaste en ambitieuze ondernemers die hun eigen ideeën en de onze, op de werkvloer goed kunnen combineren en niet bang zijn om een indoorspeeltuin aan te sturen en de nodige passie te tonen. En beschikken over een gezonde werklust en leidinggevende capaciteiten. Beschikbaarheid van eigen vermogen is vereist, heb je een eigen hal/pand dan is eigen vermogen meestal niet nodig. Wij vertellen niet te veel, ben je nieuwsgierig geworden en heb je belangstelling in een Monkey Town vestiging dan vertellen wij je onder het genot van een kop koffie graag meer.

 

 

MonkeyTownLogo-2014-01-transp

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Monkey Town franchise informatie

Activiteit:

Indoorspeelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2009
Entreegeld: Nader overeen te komen
Jaarlijkse franchisefee: Wordt in nader gesprek vrijgegeven
Totale investering: € 400.000 - € 450.000 (bij geheel nieuwe locatie)
Benodigd eigen vermogen: € 85.000 - €120.000 (tenzij eigen hal reeds beschikbaar)
Gemiddelde omzet pv: Wordt in nader gesprek vrijgegeven
Type samenwerking: Soft Franchise
Omschrijving training: Er kan een stage worden gelopen bij een collega franchisenemer.
Hoe is de inkoop geregeld: De franchisegever zorgt voor de speelttoestellen en geeft desgewenst hulp bij verdere inrichting.
Verkoop oppervlakte: 1.050 - 3.000 m²
Locatie omschrijving: Goed bereikbare hal van tussen 1.050 en 3.000 m² met tenminste 70 parkeerplaatsen.
Verzorgingsgebied: Vanaf 40.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
2 eigen en 15 zelfstandig
2018:
2 eigen en 33 zelfstandig
2019:
2 eigen en 40 zelfstandig
Buitenland:
2

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Monkey Town