24People

24People franchise formule

franchisen bij 24People

24People is een uitzend-, werving en selectiebureau dat met gedetailleerde kennis in een specifiek vakgebied exact weet wat onze opdrachtgever zoekt op het gebied van personeel. Wij zijn actief in Horeca, Automotive, Techniek, Zorg, Finance, Bouw, Logistiek en ICT.  Door oprechte interesse in zowel het bedrijf als de persoon er achter weten wij een match compleet en duurzaam te maken. Het plezier en de energie waarmee we werken zorgen voor succes en tevreden klanten! We werken graag samen en delen expertise, jij ook?

Lang leve de vakidioten

Wat maakt iemand een goede autotechnicus? Hoe weet je of een kok de drukte aan kan? Uit wat voor hout moet een zorgmanager gesneden zijn? Bij 24People vinden we dat alleen iemand uit de branche zelf dat goed kan beoordelen. Klinkt logisch? In de praktijk is het vrij uniek. Bijna alle werving- en selectiespecialisten zijn stiekem juist generalist. Ze weten een beetje van alles. Bij ons niet. Bij ons werken alleen vakidioten.

Bij 24People werkt een bont gezelschap. Servicemanagers met 20 jaar aftersales ervaring. Ex-restauranteigenaars die ieder aspect van de horeca als hun broekzak kennen. Mensen die een loopbaan in de zorg, logistiek, of finance hebben gehad. De overeenkomst is dat ze allemaal hun branche door en door kennen. Die kennis gebruiken ze nu bij ons om werkgevers en kandidaten samen te brengen.

Word franchisenemer bij 24People

Gepokt en gemazeld in je branche? Als ondernemer bij 24People help jij de juiste mensen bij elkaar te brengen. Speed training & go! Bemiddelen is een vak en dat gaan we jou leren: intensief en doelgericht. Binnen ‘no-time’ ben je daardoor aan de slag als zelfstandig franchisenemer. Daarbij natuurlijk ondersteund door onze backoffice, krachtige systemen en databases.

Voor diverse regio’s zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze en commerciële franchisenemers. Mannen of vrouwen met regionale gebondenheid en een goed netwerk. Mensen die de motivatie en energie hebben om samen met 24People voor zichzelf te starten. Denk jij jouw expertise en netwerk in te kunnen zetten voor jouw eigen onderneming? Kom eens kennis maken!

Een gevoel van opwinding? Ah, dat is het beste begin! Vraag geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan en kom met ons in contact.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

logo_24_people_def_rode_blokjes1


24People franchise informatie

Activiteit:

24People is actief in personeelsbemiddeling. Werving en Selectie, Uitzenden, Detacheren en Payroll. Met als missie 24People Brengt Ambities Samen zijn onze ervaren ondernemers in 8 branches actief. Onze kracht? Training, intensieve begeleiding en doen!

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2013
Entreegeld: € 5.000
Jaarlijkse franchisefee: Vaste fee & omzetafhankelijk
Totale investering: Minder dan € 10.000
Benodigd eigen vermogen: Entreegeld
Gemiddelde omzet pv: Bruto marge € 50.000 - € 150.000
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Week 1: Intensieve training op workflow & dienstverlening. Week 2: Intensieve on-the-job training gericht op directe omzet. Week 3 -13 wekelijkse begeleiding en coaching. Daarna in regulier coachingstraject
Hoe is de inkoop geregeld: Back office, website en marketing worden centraal geregeld. Ondernemer wordt ontzorgd, zodat alle aandacht aan bemiddeling en omzet kan worden gegeven
Verkoop oppervlakte: 20 - 200 m²
Locatie omschrijving: In beginsel geen eisen aan kantoorruimte, succesvolle ondernemers zetten die stap wel snel.
Verzorgingsgebied: Branche-Rayon combinatie op basis van arbeidsmarktregio's
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
1 eigen en 14 zelfstandig
2018:
1 eigen en 20 zelfstandig
2019:
1 eigen en 17 zelfstandig

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
24People