Select & Match
Select & Match franchise formule

franchisen bij Select & Match

Select & Match werkt met een unieke werving- en selectiemethode. Door een uitgekiend systeem van selecteren vinden wij voor onze opdrachtgevers en kandidaten de juiste match. Wij laten niet “één van de beste drie” kandidaten een assessment afnemen, maar doen dit bij alle kandidaten die reageren op een vacature. Ook brengen wij bedrijven in beeld door er een cultuur/imago scan van te maken.

De unieke franchise formule van Select & Match

Wij zijn een ambitieuze organisatie met een ambitieuze doelstelling. Een landelijk netwerk opbouwen met 60 franchisenemers binnen een tijdsbestek van een paar jaar. Daarvoor spannen wij ons in. Een netwerk, dat plaats biedt aan zelfstandige ondernemers die hun eigen business kunnen opbouwen. Gedreven mannen en vrouwen. Bewezen zakelijke netwerkers. Professionals, die onze kwaliteitsnaam kunnen uitdragen. Select & Match hanteert een uitgekiende formule. Worden wij franchisepartners, dan ondersteunen wij jou met een uitgebreid pakket aan diensten en faciliteiten. In ruil voor een financiële bijdrage, voornamelijk winst gerelateerd. Wij zijn gericht op een lange termijn samenwerking, waarin alle partijen profiteren.

Als ondernemer samenwerken met Select & Match?

Ondernemen zit in je bloed. En anders wel het verkopen. Commerciële kansen zie je en benut je. Je beschikt over durf en initiatief. En doorzettingsvermogen is een bewezen feit. Het zijn eigenschappen waarmee je inmiddels een succesvolle loopbaan heb gerealiseerd. Als account manager of als ondernemer. Of als bemiddelaar, maar dat is geen must. Je hebt een zakelijk netwerk verworven, en kan er je voordeel mee doen.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan direct meer informatie aan en kom in contact met onze franchise organisatie.

 

Logo Select & MatchAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Select & Match franchise informatie

Activiteit:

Select & Match werkt met een nieuwe unieke werving en selectie methode. Door een uitgekiend systeem van selecteren vinden wij voor onze opdrachtgevers en kandidaten de juiste match.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2007
Entreegeld:€350
Jaarlijkse franchisefee: geen
Totale investering:€ 1.950 (entree fee) Indien u al beschikt over Internet, telefoon, computer en/of laptop/ tablet, printer en vervoer. Inclusief externe sales & marketing training.
Benodigd eigen vermogen:€350 (entree fee)
Gemiddelde omzet pv:Eerste jaar € 60.000 (Bruto winst)
Type samenwerking:Franchise
Omschrijving training:Sales training van 2 x een halve dag, meerdere leerinterventies per jaar, andere trainingen in overleg.
Hoe is de inkoop geregeld:Geregeld met een aantal vaste contractpartners
Verkoop oppervlakte:Een verkoopruimte is niet van toepassing (mag wel)
Locatie omschrijving:Indien je zelf over een kantoorruimte beschikt (thuis) is het huren van een externe ruimte niet direct noodzakelijk.
Verzorgingsgebied:Gemiddeld 5 franchisenemers per provincie ieder in hun eigen beschermde branche
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2015:
1 eigen en 2 zelfstandig
2016:
1 eigen en 6 zelfstandig
2017:
1 eigen en 15 zelfstandig

Select & Match Twitter

Meer tweets...

banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Select & Match

Vragen? Bel ons! 055-8200 226