iBinder

iBinder franchise formule

franchisen bij iBinder

iBinder is het meest gebruiksvriendelijke projectmanagement systeem van Europa. Voor verdere expansie zijn wij nu ook in Nederland op zoek naar franchise ondernemers. Ben jij ijzersterk in sales, heb je affiniteit met de bouw- en vastgoedsector en wil je als ondernemer het maximale uit jouw carrière halen? Lees dan snel verder en laat je informeren over iBinder Nederland.

Met iBinder help jij jouw klanten met het efficiënter leiden van een project! Projecten in de bouw- en vastgoedsector zijn vaak erg complex. Dit komt omdat er veel verschillende bedrijven en werklieden met uiteenlopende belangen deelnemen aan een project. iBinder biedt de oplossing!

De software heeft een zeer herkenbare interface en de klant heeft geen training nodig om iBinder te gebruiken. Daarnaast betaalt de klant een (lage) maandelijkse all-in abonnementsprijs dus geen verborgen kosten voor extra gebruikers, data verkeer, training, ondersteuning of consultancy. iBinder werkt in de cloud en is altijd en overal toegankelijk.

Bij iBinder ben je dagelijks bezig met het verkopen en implementeren van de iBinder software oplossingen en het onderhouden van contact met klanten in jouw exclusieve regio.  Vanuit het hoofdkantoor wordt de helpdesk gefaciliteerd en krijg je ondersteuning op het gebied van sales, marketing en facturatie. Je volgt onze interne training (in Nederland en Zweden) en wordt onderdeel van onze internationale netwerk van iBinder ondernemers.

Beschikbare regio’s

We zijn op zoek naar franchise ondernemers in heel Nederland maar met name in de regio’s Rotterdam, Utrecht en Oost-Nederland.

Interesse?

Kan jij je vinden in ons profiel en wil je meer weten over het verdienmodel? Vul dan het informatie aanvraag formulier in.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


iBinder franchise informatie

Activiteit:

iBinder is een cloud-based documentbeheersysteem voor de bouw- en vastgoedsector met momenteel ruim 225.000 gebruikers in Scandinavië en Nederland.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2018
Entreegeld: €25.000
Jaarlijkse franchisefee: Percentage van de omzet
Benodigd eigen vermogen: Vanaf €25.000
Type samenwerking: Full Franchise
Omschrijving training: Via het hoofdkantoor
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Locatie omschrijving: Kan vanuit huis gewerkt worden
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 eigen
2019:
1 eigen en 2 zelfstandig
2020:
1 eigen en 2 zelfstandig
Buitenland:
In 7 landen actief

Youtube video's


skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
iBinder