iBinder

iBinder franchise formule

franchisen bij iBinder

iBinder is een cloud-based documentbeheersysteem voor de bouw- en vastgoedsector dat momenteel ruim 200 duizend gebruikers heeft in Scandinavië en Nederland. De gebruikersinterface van iBinder ziet eruit als een traditionele projectmap en is net zo gemakkelijk te gebruiken.

De bouwsector is misschien wel de meest complexe en gecompliceerde van alle sectoren als het gaat om documentbeheer. Het is ook een gigantische, wereldwijde en groeiende industrie met een enorme omzet, waarbij foutieve documentatie extreem kostbaar is.

Het zou mogelijk moeten zijn om groot succes te behalen als je een manier vindt om de documentafhandeling voor deze branche te vereenvoudigen. Dat was het eenvoudige startpunt voor iBinder.

Met onze wortels in de bouw-, vastgoed- en IT-industrie, hebben we onszelf als taak gesteld om ’s werelds meest gebruiksvriendelijke systeem te creëren dat tevens laagdrempelig moest zijn om aan te schaffen.

In 2011 werd iBinder franchise Zweden gelanceerd en de trend sindsdien vertelt zijn eigen verhaal. Na een jaar waren we marktleider in Zweden en na twee jaar hadden we dezelfde positie in Denemarken bereikt. Drie jaar later was het tijd voor Noorwegen, met franchisenemers die in recordtijd zijn gevestigd – en nu pakken we door in de rest van Europa.

iBinder franchisenemer worden

We bieden de mogelijkheid van een zeer vruchtbare samenwerking met onze Master franchisenemer in Nederland. iBinder kent een abonnementen structuur waar jij als franchisenemer het leeuwendeel van behoudt als omzet. Tevens krijg je de exclusieve rechten in jouw eigen regio waardoor je gegarandeerd bent van een zeer groot winstpotentieel. We bieden ook trainingen, individuele gesprekken met onze vertegenwoordigers en praktijkgerichte veldtrainingen. Je wordt ook lid van ons internationale team en netwerk en krijgt toegang tot ons CRM-systeem en onze ondersteunende systemen. Daarnaast heeft het iBinder franchise merk zijn levensvatbaarheid op verschillende Scandinavische markten reeds bewezen.

Beschikbare regio’s

We zijn op zoek naar franchisenemers in heel Nederland maar met name in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Oost-Nederland. Momenteel hebben wij 10 regio’s gedefinieerd.

Wie wij zoeken

Je hebt een aanzienlijke staat van dienst in sales en je bent een zelfstandige starter met een sterke ondernemersmentaliteit. We zijn op zoek naar sterke en vastberaden kandidaten met uitstekende interpersoonlijke en presentatievaardigheden. Aangezien ons merk relatief nieuw is in de Nederlandse markt, moet het product aan onze klanten worden uitgelegd, daarom zal jezelf ook een goede basiskennis van ons product moeten krijgen. Wij geloven in het belang van persoonlijke contacten, daarom moeten de netwerkactiviteiten, “koude” acquisitie en persoonlijke ontmoetingen in het middelpunt van jouw aandacht staan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


iBinder franchise informatie

Activiteit:

iBinder is een cloud-based documentbeheersysteem voor de bouw- en vastgoedsector dat momenteel ruim 200.000 gebruikers heeft in Scandinavië en Nederland.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2018
Entreegeld: €12.500
Jaarlijkse franchisefee: Percentage van de omzet
Benodigd eigen vermogen: Vanaf €20.000
Type samenwerking: Full Franchise
Omschrijving training: Via het hoofdkantoor
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Locatie omschrijving: Kan vanuit huis gewerkt worden
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 eigen
2019:
1 eigen
Buitenland:
In 8 landen actief

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
iBinder