Burgerz
Burgerz franchise formule

franchisen bij Burgerz

Burgerz is onze 21e-eeuw interpretatie van een klassieke Amerikaanse Diner; een familierestaurant met veel homemade gerechten en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze interpretatie hiervan is: plaats een diner in een industrieel decor, met funky muziek, koude, hippe biertjes, unieke wijnen, kleurrijke cocktails en burgers die iedere voorstelling te boven gaan.

De Burgerz Formule

Onder onze gasten is een groeiende behoefte naar alternatieven voor vlees. Vandaar dat we bij Burgerz naast de burgers van vlees en vis, ook huisgemaakte vegetarische, veganistische en vleesvervangende burgers aanbieden. Bijna 40% van de burgers op onze menukaart bevat geen dierlijke proteïnen. We steken veel tijd in het vinden van het beste vlees. We willen niet alleen weten waar het vlees vandaan komt, maar ook hoe de dieren zijn gevoed en behandeld.

Het idee van Burgerz ontstond alweer 10 jaar geleden. Vanuit onze passie voor food en drive voor vernieuwing, leek het ons een unieke kans om voor ons toenmalige restaurant Dap&Co mooie, gezonde gourmet burgers te ontwikkelen. Voor inspiratie en marktonderzoek reisden we naar Londen en de Verenigde Staten. Met een hoofd vol ideeën ontwikkelden wij Pure Funky Burgerz. Dap&Co diende als testcase en na overweldigend succes openden we in 2010 onze eerste Burgerz restaurant aan de Prinsestraat in Den Haag. Burgerz Delft volgde in 2011 en vanaf 2014 wappert bij Dap&Co de Burgerz Scheveningen vlag.

Anno 2015 is Burgerz een restaurant waar we gourmet burgers op een eigentijdse wijze serveren. Pure kwaliteit, de basis voor alles, zowel diensten als producten. Funky, omdat we precies doen wat wij willen, waarbij innovatie, authenticiteit en creativiteit voorop staan.

Burgerz, ons product, lekker, culinair en creatief!

burgerz-logo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Burgerz franchise informatie

Activiteit:

Burgerz is een funky hamburgerconcept. De hamburgers worden op pure en ambachtelijke wijze vers bereid en kunnen worden afgehaald, bezorgd of in het restaurant worden gegeten.

Branche: - - - -
Werkt met ondernemers sinds:2016
Entreegeld:€10.000
Jaarlijkse franchisefee: 6% van de omzet
Totale investering:€200.000
Benodigd eigen vermogen:minimaal € 25.000,-
Gemiddelde omzet pv:€350.000
Type samenwerking:Franchise
Omschrijving training:Training binnen de organisatie
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:50 - 100 m2
Locatie omschrijving:In stedelijke gebieden / winkelstraten
Verzorgingsgebied:50.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2015:
1 eigen
2016:
2 eigen
2017:
3 eigen
Buitenland:
-

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Burgerz

Vragen? Bel ons! 055-8200 226