eazie

eazie franchise formule

franchisen bij eazie

De eazie franchiseformule

Eazie is een van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Stap met zekerheid in dé healthy food groeimarkt die zich de komende jaren steeds verder ontwikkeld.

Samen maken wij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker én gezond eten. Van de lekkerste poké bowls, verse wok maaltijden bomvol groenten en gezonde wraps tot vitaminerijke smoothies. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of gaan voor create your own. Vlees, vis, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm alles is mogelijk en wordt á la minute bereid met de meest verse ingrediënten en heerlijke asian flavours.

Je gasten genieten in je prachtige restaurant, onderweg (take-away) of lekker thuis op de bank als ze hun bestelling laten bezorgen. eazie is multicultureel, gezond en goed betaalbaar.

Of je nu kiest voor een volledig restaurant (eat-in, take-away en delivery) of een delivery vestiging; met de ondersteuning van de bewezen ijzersterke en succesvolle eazie formule sta je sterker.

Meest recent ontvangen prijzen;
Best food delivery Restaurant 2020 (RestaurantGuru.com), Beste Fastservice Formule van Nederland 2019 (GFK), Het Meest Populaire Vegetarische Gerecht 2020 (Nationale Week zonder Vlees) en een eervolle tweede plaats in als ‘Meest Vegan-friendly Restaurantketens 2019’ (ProVeg)


eazie als franchisegever

Franchisenemers van eazie kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw eazie franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.

eazie biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt eazie centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van eazie ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.
Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. eazie ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun vestiging en gasten.

de ideale franchisenemer:

  • is enthousiast over het concept van eazie franchise.
  • heeft een passie voor het ondernemen en een goed stel hersenen.
  • is actief bezig met zoeken naar landelijke en lokale kansen in de markt en promoot eazie franchise in zijn stad.
  • is bereid hard te werken in zijn/haar eigen vestiging.
  • natuurlijk hou je ervan om gasten in de watten te leggen en met andere mensen te werken.
  • het is een pré als je ervaring hebt in de horeca, omdat je dan goed weet waar je aan begint.
  • minimaal hbo denkniveau, in ieder geval 2 jaar ervaring als leidinggevende, minimaal 4 jaar werkervaring (bij voorkeur in de horeca en heeft hier affiniteit mee).

benodigdheden

We zoeken samen met jou de beste locatie voor jouw eazie franchise vestiging. Wat voor ons belangrijke voorwaarden zijn voor de locatie zijn het verzorgingsgebied (minimaal 80.000 inwoners) en de omgeving van jouw vestiging. Hier dienen namelijk voldoende winkels, hogescholen/universiteiten of kantoren te zijn. Om de vestiging te kunnen starten, is een investering benodigd tussen de € 200.000 en € 450.000. Hiervan is 20 – 25% eigen vermogen benodigd met daarnaast een entreefee van € 15.000. Daarnaast wordt een franchisefee van 5% gehanteerd en een marketingfee van 3%.

Wil je ook ondernemen bij dit bewezen concept dat inmiddels ruim 10 jaar bestaat?
Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact je op!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


eazie franchise informatie

Activiteit:

Met vele Full restaurant concept locaties (eat-in + delivery) en Delivery concept locaties in Nederland is eazie het verse en gezondere foodconcept voor heerlijke wokmaaltijden, poké bowls, noodle soups en meer.

Branche: - - - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2004
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 15.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Restaurant: 5% van de omzet excl. btw, 3% marketingfee - Delivery: 6,5% van de omzet excl. btw en 4% marketingfee
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen eazie dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Restaurant: Circa vanaf 25% van de totale investering - Delivery: Vanaf 25% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen eazie. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Restaurant: € 350.000 – € 450.000 - Delivery: Vanaf € 200.000 - € 250.000
Gem. omzet per vestiging: € 650.000
Gem. oppervlakte vestiging: Vanaf 100 m²
Locatie omschrijving: A1 / A2 locaties
Verzorgingsgebied: Vanaf 80.000 inwoners
Training/opleiding: Stage bij reeds bestaande vestiging
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 4 - 6 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van eazie

Aantal vestigingen

2019:
3 eigen en 24 zelfstandig
2020:
3 eigen en 29 zelfstandig
2021:
3 eigen en 32 zelfstandig
Buitenland:
Geen

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
eazie