Eten met gemak!

Eten met gemak! franchise formule

franchisen bij Eten met gemak!

Wil jij ook onderdeel zijn van een gigantische succesformule? Stap in bij Eten met gemak!

Ben jij ambitieus, is het ondernemerschap jou op het lijf geschreven en barst jij van de energie om elke dag het beste eruit te halen voor jouw klanten? Elke dag met veel plezier je werk doen, een lach bezorgen bij jouw klanten én je eigen bedrijf runnen, onder de vlag van de succesvolle franchiseformule Eten met gemak. Je kan het allemaal hebben! Hoe? Lees snel verder.

Eten met gemak franchise

Eten met gemak is in 2013 gestart als regionale maaltijdservice voor het bezorgen van lekkere, verse en gevarieerde koelverse maaltijden aan huis. Dit mondde uit in een enorm succes waardoor Eten met gemak inmiddels is uitgebreid tot het huidige succesvolle bedrijf met maar liefst 25 lokale contactpersonen, werkzaam in verschillende regio’s verspreid over Nederland.

Eten met gemak is er voor iedereen die van vers, gevarieerd en lekker eten houdt, maar (tijdelijk) niet de mogelijkheid, tijd of zin heeft om zelfstandig een versbereide maaltijd op tafel te zetten. De koelverse maaltijden worden gekookt door professionele koks en persoonlijk aan huis bezorgd door onze franchisenemers.

Jouw eigen regio

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Eten met gemak franchise. Onze succesvolle franchiseformule is een laagdrempelige manier om te gaan ondernemen. Je wordt vanaf de eerste stap ondersteunt bij verschillende zaken zoals de KVK, belastingdienst en bank. Als Eten met gemak franchisenemer hoef je geen afdracht te doen over de door jouw onderneming gemaakte omzet of winst. Het nettoresultaat is dus ook daadwerkelijk jouw nettoresultaat. 

Je bent verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen bij je klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de bestellijsten van je klanten in het bestelsysteem worden gezet en factureer je de afgenomen producten. Tot slot is één van je belangrijkste taken het verzorgen van de promotie. Er wordt van je verwacht dat je grote inzet toont om Eten met gemak in jouw regio tot een succes te maken. Franchisenemen bij Eten met gemak franchise vereist een betrekkelijk lage startinvestering en biedt perspectief op mooie opbrengsten. Bovendien is het door het vele contact met de klanten een dankbare, leuke en unieke manier om zelfstandig te ondernemen.

Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over de succesvolle franchiseformule van Eten met gemak? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek, waarbij wij Eten met gemak franchise verder aan je zullen toelichten. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega-ondernemer!

 

Eten met gemak franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Eten met gemak - logo


Eten met gemak! franchise informatie

Activiteit:

Een verse maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Wij selecteren alleen de meest verse ingrediënten uit het seizoen om voor onze klanten een smaakvol en gevarieerd assortiment verse maaltijden samen te stellen.

Branche: - - -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2013
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 1.650
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
€ 135 per maand
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Eten met gemak! dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 7.500 (incl. entreefee)
Totale investering:
De totale investering in je eigen Eten met gemak!. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 7.500 (incl. entreefee)
Gem. omzet per vestiging: € 150.000
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: De ondernemer werkt vanuit eigen woning en bestelwagen.
Verzorgingsgebied: Een geselecteerde regio, gezamenlijk met de ondernemer te bepalen
Training/opleiding: Twee dagen training op het hoofdkantoor
Inkoop: Het hoofdkantoor verzorgt de aanlevering van de maaltijden.
Aantal medewerkers: 2 - 4
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Eten met gemak!

Aantal vestigingen

2019:
40 eigen en 15 zelfstandig
2020:
40 eigen en 24 zelfstandig
2021:
40 eigen en 26 zelfstandig

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Eten met gemak!