Foodmaster

Foodmaster franchise formule

franchisen bij Foodmaster

foodmaster franchiseFoodmaster franchise: de lekkerste sinds vroeger

Foodmaster franchise is een traditionele cafetaria in een modern jasje. Bij Foodmaster zijn we trots op de cafetaria die Nederland al bijna 90 jaar kent. We koesteren deze typisch Nederlandse frituurcultuur. Net als vroeger bereiden we de lekkerste frites en snacks. Echter heeft de tijd niet stilgestaan en hebben we het frituren geperfectioneerd. Uitstekende apparatuur, constante kwaliteit, de beste producten, goede prijzen en een schone nette zaak met een uitstraling die kwaliteit uitstraalt.

A-merken

Foodmaster Lekkerste Klassieker

Foodmaster franchise staat voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met a-merken. Daarbij krijg je als ondernemer 20% keuzevrijheid. Zo kun je huisgemaakte of lokale gerechten toevoegen.

Thuisvoelen

De uitstraling van de Foodmaster franchise formule heeft een referentie naar vroeger. Maar is wel hedendaags. We laten ons inspireren door stijlelementen van vroeger en blijven zo dichtbij de authenticiteit van de cafetaria. Wel plaatsen we dat in een wereld van nu. Daar voelt de echte frituur zich weer thuis.

Afhalen en bezorgen

Bezorgen is een belangrijke pijler bij Foodmaster. Alle frites, snacks en maaltijden worden zorgvuldig bereid, verpakt en vervoerd in speciale tassen waardoor de kwaliteit gegarandeerd blijft.

Word ondernemer

Als ondernemer van Foodmaster franchise kun je rekenen op uitgebreide bedrijfsbegeleiding. Denk daarbij aan begeleiding en advies van een eigen coach, financiële diensten, een mooi samengesteld assortiment met ruimte voor eigen inbreng, een eigentijdse inrichting en uitstraling van jouw zaak, trainingen, verpakkingen, hospitality certificaten, marketing en meer. Met de formule ondersteunen wij jou een top cafetaria neer te zetten.

Ondernemer aan het woord

Foodmaster franchisenemer

 

Carin Jagt (Foodmaster Nieuw Amsterdam (Drenthe)): “Vanaf het begin dat onze Foodmaster open is, is het hier boven verwachting druk, we lopen als een trein. Foodmaster biedt mij de juiste ondersteuning, promotiematerialen en hulp op verschillende gebieden. Zij zorgen echt voor het totaalplaatje. Bij het runnen van een cafetaria komt veel kijken en dan is het handig als je niet over alles zelf na hoeft te denken.”

 

 Interesse? Vraag direct via deze pagina informatie aan bij Foodmaster

 

 

 

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegidsfm_logo_oranje


Foodmaster franchise informatie

Activiteit:

Foodmaster is de traditionele cafetaria in een modern jasje. We omarmen de oerhollandse #frituurcultuur, maar bieden de service en het gemak van nu door in te zetten op bezorgen. Ook de dienstverlening van FHC Formulebeheer is helemaal van deze tijd.

Branche: - - -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 1995
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 3.750
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
€491,73 per maand + €163,91 voor de administratie (optioneel)
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Foodmaster dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
35% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Foodmaster. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 100.000 - € 250.000
Gem. omzet per vestiging: € 325.000
Gem. oppervlakte vestiging: 50 - 150 m²
Locatie omschrijving: A1: de locatie ligt in een hoofdwinkelcentrum, openingstijden mogelijk tot 22.00 uur of B1: de locatie ligt in een wijkwinkelcentrum met goede bereikbaarheid voor klanten en mogelijkheden eigen bezorgdienst
Verzorgingsgebied: Vanaf 4.000 inwoners
Training/opleiding: Niet verplicht, wel beschikbaar
Inkoop: Via externe grossier
Aantal medewerkers: 1 - 3 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Foodmaster

Kijk voor alle vestigingen op www.foodmaster.nl

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Foodmaster