Papa John’s

Papa John’s franchise formule

franchisen bij Papa John’s

Papa John’s Franchise

Papa John’s is in 1984 opgericht in de USA en er zijn momenteel meer dan 5000 winkels in meer dan 45 internationale markten. De franchiseformule groeit sneller dan ooit. Het eerste pizzarestaurant in Amsterdam werd geopend in 2016 en binnen een jaar volgden nog 4 restaurants in Amsterdam en 6 elders in het land. Inmiddels heeft Papa John’s al 27 winkels geopend en willen zij voor eind 2019 groeien tot ruim 30 geopende winkels. Daarom is Papa John’s op zoek naar franchisenemers. Bent u geïnteresseerd in het openen van een Papa John’s-Franchiselocatie in uw woonplaats en wilt u ondernemer worden met behulp van deze prachtige formule?
Vraag dan direct informatie aan.

Waar is Papa John’s naar op zoek?

Op dit moment is Papa John’s Nederland op zoek naar ondernemers die graag in teamverband werken.
Catering- of Retail ervaring is wel een pré maar geen vereiste, sociale vaardigheden zijn daarentegen van groot belang. Momenteel opent Papa John’s vooral vestigingen in drukbezochte locaties in de grotere binnensteden.
Het plan is om vanuit deze steden door heel Nederland te groeien, met een doelstelling van 100 vestigingen in een periode van vijf tot zeven jaar.
De formule is op zoek naar ondernemers met een hands-on-mentaliteit die graag volledig meewerken in de vestiging. Een typische Papa John’s franchisenemer weet precies wie zijn klanten en medewerkers zijn.

Wat biedt de Papa John’s franchiseformule?

De Papa John’s franchiseformule biedt u de kans om als ondernemer deel te nemen aan een wereldwijd succesvolle formule met een aantrekkelijk franchisemodel. U maakt deel uit van een snelgroeiende formule en u krijgt voldoende inspraak in het beheer van de formule. Voor de jaarlijkse kosten die u afdraagt, ontvangt u training, ondersteuning bij de marketing, ondersteuning bij de administratie, advies en begeleiding. Bovendien worden enkel de beste apparatuur en ingrediënten gebruikt.

BIBP

BIBP is de afkorting voor ‘Better Ingredients, Better Pizza’ en is het motto van Papa John’s. Er wordt alleen gewerkt met de meest verse en beste ingrediënten, waardoor de lekkerste pizza’s ontstaan. Dit is wat Papa John’s onderscheidt van de concurrentie op de markt. Een concreet voorbeeld van dit motto zijn de tomaten uit Californië die binnen zes uur na de oogst worden ingeblikt en wereldwijd naar alle filialen van Papa John’s worden vervoerd. Wist je dat Papa John’s werd beloond met het Guinness World Record voor het winnen van klantbeoordelingen 7 jaar op rij?

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Papa John’s franchise informatie

Activiteit:

Wereldwijd bekende pizza-keten, die zijn oorsprong vindt in Amerika.

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2016
Entreegeld: € 25.000
Totale investering: € 195.000
Benodigd eigen vermogen: € 45.000
Gemiddelde omzet pv: € 350.000 - € 400.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Uitgebreide training
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: vanaf 75m²
Locatie omschrijving: A-locaties in binnensteden.
Verzorgingsgebied: 75.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
2 eigen en 8 zelfstandig
2019:
4 eigen en 17 zelfstandig
2020:
29 zelfstandig
Buitenland:
meer dan 5.000


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Papa John’s