Papa John’s

Papa John’s franchise formule

franchisen bij Papa John’s

Papa John’s Franchise

Papa John’s is in 1984 opgericht in de USA en er zijn momenteel meer dan 5000 winkels in meer dan 45 internationale markten. De franchiseformule groeit sneller dan ooit. Het eerste pizzarestaurant in Amsterdam opende in 2016. Binnen een jaar volgden nog 4 restaurants in Amsterdam en 6 elders in het land. Inmiddels heeft Papa John’s al 30 winkels geopend en willen zij nog verder groeien. Daarom is Papa John’s op zoek naar franchisenemers. Ben jij geïnteresseerd in het openen van een Papa John’s-Franchiselocatie in uw woonplaats? Wil je ondernemer worden met behulp van deze prachtige formule? Vraag dan direct informatie aan.

 

Waar is Papa John’s naar op zoek?

Op dit moment is Papa John’s Nederland op zoek naar ondernemers die graag in teamverband werken.
Catering- of Retail ervaring is wel een pré maar geen vereiste, sociale vaardigheden zijn daarentegen van groot belang. Momenteel opent Papa John’s franchise vooral vestigingen in drukbezochte locaties in de grotere binnensteden. Het plan is om vanuit deze steden door heel Nederland te groeien, met een doelstelling van 100 vestigingen in een periode van vijf tot zeven jaar.
De formule is op zoek naar ondernemers met een hands-on-mentaliteit die graag volledig meewerken in de vestiging. Een typische Papa John’s franchisenemer weet precies wie zijn klanten en medewerkers zijn.

Wat biedt de Papa John’s franchise?

Papa John’s is een harde franchiseformule. Zij bieden u de mogelijkheid om deel uit te maken van een snelgroeiende formule. Voor de jaarlijkse kosten die u afdraagt, ontvangt u training, ondersteuning bij de marketing, advies en begeleiding. Bovendien worden enkel de beste apparatuur en ingrediënten gebruikt.

BIBP

BIBP is de afkorting voor ‘Better Ingredients, Better Pizza’ en is het motto van Papa John’s. Er wordt alleen gewerkt met de meest verse en beste ingrediënten, waardoor de lekkerste pizza’s ontstaan. Dit is onderscheidt Papa John’s van de concurrentie op de markt. Een concreet voorbeeld van dit motto zijn de tomaten uit Californië. Deze worden binnen zes uur na de oogst worden ingeblikt en wereldwijd naar alle filialen van Papa John’s worden vervoerd. Wist je dat Papa John’s werd beloond met het Guinness World Record voor het winnen van klantbeoordelingen 7 jaar op rij?

Papa John's FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Papa John’s franchise informatie

Activiteit:

Wereldwijd bekende pizza-keten, die zijn oorsprong vindt in Amerika.

Branche: - - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2016 in Nederland
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 25.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
6,5%
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Papa John’s dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 45.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Papa John’s. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 185.000
Gem. omzet per vestiging: € 350.000 - € 500.000
Gem. oppervlakte vestiging: Vanaf 75 m²
Locatie omschrijving: A-locaties in binnensteden
Verzorgingsgebied: 75.000 inwoners
Training/opleiding: Uitgebreide training
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 12
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
4 eigen en 17 zelfstandig
2020:
29 zelfstandig
2021:
31 zelfstandig
Buitenland:
Meer dan 5.000

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Papa John’s