Wayback Burgers

Wayback Burgers franchise formule

franchisen bij Wayback Burgers

The way Burgers were meant to be made

In 1991 opende in Newark Delaware USA een klein hamburger restaurant genaamd Jake’s Hamburgers. In 2018 komt deze nieuwe speler in de fast casual markt naar Nederland onder de naam Wayback Burgers en is de formule klaar om Nederland de liefde voor hamburgers te laten herontdekken. 

Samen met Wayback Burgers franchise jouw stad veroveren

Bent u klaar voor het avontuur van uw leven? Wayback Burgers franchise onderscheid zich van andere formules op basis van hoge kwaliteitsstandaarden in de restaurants, een voortreffelijke service en een lage investering. Zo bedienen we aan tafel en gebruiken we altijd verse ingrediënten. De servicefactor van een regulier restaurant in combinatie met de snelheid en de prijs van een fast casual restaurant. Met dezelfde kernwaardes als die kleine zaak in Delaware streven wij er naar om dagelijks de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

In 2009 werd er gestart met de samenwerking met franchisenemers. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 455 restaurants in ontwikkeling waarvan er 142 locaties open zijn. De komende zomer zal de eerste vestiging van WayBack Burgers in Nederland geopend worden. De ambitie is om in 20 jaar 75 restaurants in Nederland te openen. Met deze ontwikkeling groeit het merk Wayback Burgers tot in de harten van meer en meer gasten, die na een bezoek aan een van onze restaurants graag terug komen. Dit wordt onderstreept door de loyale fans van Wayback Burgers. Met al deze ontwikkelingen is dit het moment om in te stappen in deze moderne en energieke formule.

De ondersteuning van de franchisenemers vindt zowel vanuit Amerika als in Nederland plaats. We leveren alle handvatten om uw vestiging van Wayback Burgers goed te runnen. Waag de stap en bouw uw eigen toekomst samen met ons. We kijken uit om U te leren kennen!

wayback-logo-website

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Wayback Burgers franchise informatie

Activiteit:

Wayback Burgers is de burgerformule met de servicefactor van een regulier restaurant in combinatie met de snelheid en de prijs van een fast casual restaurant.

Branche: - - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2009
Entreegeld: € 35.000
Jaarlijkse franchisefee: 7%
Totale investering: € 350.000
Benodigd eigen vermogen: € 150.000
Gemiddelde omzet pv: € 850.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Training bestaat uit een 3 weken durend trainingsprogramma
Hoe is de inkoop geregeld: Inkoop wordt door de serviceorganisatie geregeld
Verkoop oppervlakte: 100 - 200m²
Locatie omschrijving: A1 of B1 locaties. Voor wie zich niet wil vastleggen aan een locatie hebben we een Foodtruck beschikbaar
Verzorgingsgebied: Vanaf 30.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
1 eigen
2018:
1 eigen
2019:
1 eigen
Buitenland:
175

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Wayback Burgers