MultiVlaai
MultiVlaai franchise formule

franchisen bij MultiVlaai

header multivlaai2
MultiVlaai is een gedegen en professionele landelijk opererende franchise-organisatie die zich richt op het verkopen van Limburgse vlaaien en andere gebak. Dagelijks bakt de bakkerij in Limburg een groot aantal verschillende vlaaien. Deze vlaaien worden vervolgens binnen 24 uur naar alle winkels door heel Nederland vervoerd.

Met een kleine 100 winkels, een dynamische en goed lopende webshop en MultiVlaai-App is MultiVlaai al jaren een begrip én marktleider in Nederland op het gebied van dagverse vlaaien. Bij MultiVlaai bent u dus elke dag verzekerd van een heerlijke verse traktatie. Niet voor niets is de slogan ;  MultiVlaai verwent elk moment !

 

multi1-260x163

MultiVlaai heeft nagenoeg een landelijke dekking en is in alle grote steden vertegenwoordigd. De ondernemer is verantwoordelijk voor de exploitatie van zijn MultiVlaai vestiging, is ondernemend, gastvrij en heeft bij voorkeur bewezen retailervaring. Daarbij is bekendheid met de lokale markt een pre. De ondernemer bestelt dagelijks de vlaaien bij de bakkerij, zorgt voor een schone en aantrekkelijke winkel, verkoopt graag veel vlaaien en taarten, en is binnen zijn bedrijf druk met de lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen. Veel MultiVlaai winkels schenken ook koffie en thee en vaak worden ook de bonbons van het Belgische merk Leonidas verkocht. Omzet mogelijkheden alom !

Als franchisegever zorgt MultiVlaai Retail BV voor de continuïteit van de formule en spant zich in om een uitgelezen, actueel en vernieuwend assortiment vlaaien en ander gebak te ontwikkelen en te implementeren. In 2016 zijn de producten van The Real American Bakery aan het assortiment toegevoegd. Voor de Amerika-kenner en andere liefhebbers van de echte Brownie’s, Carrot-, en Cheescakes een aangename verrassing.
Naast deze zaken verzorgt de franchiseorganisatie, veelal in overleg met de Franchisenemersvereniging, ook de reclame en marketing, de formule-uitstraling, alle POS-materialen bij de diverse acties en de MultiVlaai website.

Van tijd tot tijd worden er vestigingen ter overname aangeboden. Wij zoeken daarom gemotiveerde en enthousiaste franchisenemers die een bestaande MultiVlaai vestiging willen overnemen, de omzet verder willen uitbouwen en  met ons willen delen in het MultiVlaai succes.
Ben je initiatiefrijk, commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit en heb je bewezen retail-ervaring?
Dan ben je bij MultiVlaai aan het juiste adres!

Multivlaai franchise

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

 


MultiVlaai franchise informatie

Activiteit:

Verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In veel MultiVlaai winkels wordt ook koffie geschonken en bonbons van het merk Leonidas verkocht.
Wij bezorgen bij u thuis en op het werk.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:1986
Entreegeld:€ 4.538 eenmalig
Jaarlijkse franchisefee: 5% van de netto vlaaien-omzet
Totale investering:Circa € 70.000
Benodigd eigen vermogen:Circa € 30.000
Gemiddelde omzet pv:Afhankelijk van locatie en andere omstandigheden
Type samenwerking:Franchise
Lid nfv:Ja
Omschrijving training:U volgt een interne opleiding.
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:80 m²
Locatie omschrijving:A1 / B1, goede bereikbaarheid en voldoende gevelbreedte (vanaf 5 meter)
Verzorgingsgebied:Vanaf 50.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van MultiVlaai

Aantal vestigingen

2015:
103 zelfstandig
2016:
99 zelfstandig
2017:
98 zelfstandig
Buitenland:
-

MultiVlaai Twitter

Meer tweets...

 

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
MultiVlaai

Vragen? Bel ons! 055-8200 226