Foodtruck Mama Mascha

Foodtruck Mama Mascha franchise formule

franchisen bij Foodtruck Mama Mascha

Foodtruck Mama Mascha wil zo veel mogelijk mensen enthousiast maken over gezond, eerlijk en eenvoudig eten. We geven laagdrempelige kookworkshops, kookdemonstraties, doen catering en geven presentaties over de invloed van voeding op je energieniveau. Uitbreiding via franchise is per september 2015 gestopt.Van Foodtruck Mama Mascha hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Vital
Vital Vital is een kantineconcept waar alles draait om het stimuleren van een gezonde balans in het leven van leerlingen in…


Foodtruck Mama Mascha franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2011
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Totale investering:
De totale investering in je eigen Foodtruck Mama Mascha. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Financieel uithoudingsvermogen van 1 a 1,5 jaar nodig omdat het bedrijf opgebouwd moet worden en niet meteen grote opdrachten binnen komen. Op termijn moet je geld beschikbaar hebben om een eigen truck en/of aanhangwagen (deels) te kopen.
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing. Opslagruimte voor voorraad, koeling etc. 3 - 5 m².
Locatie omschrijving: Franchisenemer werkt vanuit huis
Verzorgingsgebied: Eigen gebied op basis van postcode
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen
2020:
1 eigen
2021:
1 eigen