Schoolfruit.nl

Schoolfruit.nl franchise formule

franchisen bij Schoolfruit.nl

Ondernemen voor en met gezonde kinderen!

Schoolfruit.nl is een franchiseformule die in heel Nederland gezonde snacks in de vorm van groente en fruit levert aan basisscholen. Onze missie is kinderen zich gezond en energiek laten voelen. Op de basisschool leert ieder kind lezen, rekenen en schrijven door te doen, vaardigheden worden aangeleerd om de eerste stappen te zetten naar een leuk leven. Schoolfruit.nl heeft de visie dat wanneer kinderen op jonge leeftijd regelmatig gezonde producten consumeren zij dit in de toekomst blijven doen, want vroeg geleerd is oud gedaan!

In samenwerking met TU Wageningen en de overheid wordt onderzoek gedaan naar de effecten van de projecten waar Schoolfruit.nl aan werkt. Ruim 100.000 kinderen verdeeld over meer dan 500 scholen in Nederland consumeren 3 dagen per week groente en fruit van Schoolfruit.nl. Het concept van Schoolfruit.nl sluit aan bij de school, de ouder, het kind en de richtlijnen van de overheid.

Word franchisenemer bij Schoolfruit.nl

In de afgelopen 12 jaar hebben wij veel kennis op het gebied van gezonde voeding en onderwijs opgedaan. Daarom is Schoolfruit.nl al jaren erkend leverancier bij overheidsinstellingen en voorzien wij jaarlijks meer dan 100.000 kinderen van “een gezond 10 uurtje”. Elk jaar weer leveren we minimaal 500 scholen verdeeld over heel Nederland die een half jaar fruit van ons ontvangen. Deze scholen zijn warme leads en betrokken bij het project; ons gezamenlijke doel is ze te helpen met onze acties waardoor ze structureel schoolfruit kunnen integreren.

Om onze doelstellingen voor de komende jaren te realiseren zijn wij op zoek naar ondernemende mensen die willen mee bouwen aan ons bedrijf dat zoveel mogelijk kinderen in Nederland gezonde voeding wil laten consumeren. Schoolfruit.nl zorgt voor ondersteuning bij online activiteiten, administratie, facturatie, marketingmaterialen, landelijke marketingactiviteiten en productinnovaties. Vanzelfsprekend wordt collectieve inkoop van fruit en de logistiek door Schoolfruit.nl georganiseerd. Daarnaast genereert Schoolfruit.nl jaarlijks honderden leads welke worden opgevolgd door de lokale franchisenemer.

Als ondernemer kun je professionele begeleiding verwachten bij het opstellen van een businessplan en ondersteuning bij ondernemersvraagstukken. Samen met de overige franchisenemers uit andere regio’s heb je een professioneel platform voor kennis- en ervaringsoverdracht. CRM en boekhoudsystemen worden gefaciliteerd

Waarom wordt jij 1 van de 40 Schoolfruit.nl franchiseondernemers in Nederland?

  • Jij wilt succesvol zijn in werk dat er toe doet.
  • Flexibel werken tijdens schooltijden binnen een duidelijke formule geeft je een goed gevoel.
  • Een inkomen verdienen door je in te zetten voor onze missie: Gezonde Kinderen.
  • Een professionele omgeving en collega’s doe je helpen vooruit te komen in de wereld van zelf ondernemen.
  • Je wilt profiteren van de jarenlange ervaring en voorsprong in de markt van Schoolfruit.nl.

Wij zoeken gepassioneerde ondernemers die een goede en gezonde boterham willen verdienen door groente en fruit op scholen te promoten. Nieuwsgierig? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formulelogo-schoolfruit-nl


Schoolfruit.nl franchise informatie

Activiteit:

De missie van Schoolfruit.nl is kinderen zich gezond en energiek laten voelen en geeft hier invulling aan door in heel Nederland vers fruit en groente aan basisscholen te leveren.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2016
Entreegeld: Een eenmalige bijdrage van € 5.000
Jaarlijkse franchisefee: 1.200
Totale investering: € 5.000
Benodigd eigen vermogen: € 10.000
Gemiddelde omzet pv: € 150.000
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Intern trainings- en begeleidingsprogramma
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal via vaste leveranciers
Verkoop oppervlakte: Kan vanuit huis worden gestart
Locatie omschrijving: Kan vanuit huis worden gestart
Verzorgingsgebied: Exclusief eigen postcodegebied in woon- en leefomgeving
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
1 eigen
2018:
1 eigen en 3 zelfstandig
2019:
1 eigen en 7 zelfstandig

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Schoolfruit.nl