Schoolfruit.nl

Schoolfruit.nl franchise formule

franchisen bij Schoolfruit.nl

Ondernemen voor en met gezonde kinderen!

Schoolfruit.nl is een franchiseformule die in heel Nederland gezonde snacks in de vorm van groente en fruit levert aan basisscholen. Onze missie is kinderen zich gezond en energiek laten voelen. Op de basisschool leert ieder kind lezen, rekenen en schrijven door te doen, vaardigheden worden aangeleerd om de eerste stappen te zetten naar een leuk leven. Schoolfruit.nl heeft de visie dat (ook bevestigd door wetenschappelijk onderzoek) wanneer kinderen op jonge leeftijd regelmatig gezonde producten consumeren zij dit in de toekomst blijven doen.

Uit de meest recente onderzoeken blijkt bovendien dat leerlingen die gezonder eten, minder pestgedrag vertonen en beter presteren. Wat ons betreft dus een ‘must’ om meer kinderen in Nederland toegang te geven tot gezonde voeding, te beginnen met het klassikaal nuttigen van schoolfruit.

Word franchisenemer bij Schoolfruit.nl

Sinds 2004 hebben wij veel kennis op het gebied van gezonde voeding en onderwijs opgedaan. Dit komt enerzijds doordat wij diverse activiteiten en onderzoeken betrokken zijn, anderzijds doordat wij zelf ook nieuwe concepten ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld de Fruitvriendjes (www.fruitvriendjes.nl). Hierbij starten wij met het leveren van schoolfruit en het bedrag wordt door scholen en hun leerlingen weer bij elkaar verzameld door leuke en leerzame activiteiten, bijvoorbeeld de KinderFruitActie of de move4fruit-sponsorloop.

Om onze doelstellingen voor de komende jaren te realiseren zijn wij op zoek naar ondernemende mensen die willen mee onze missie om meer kinderen gezonde voeding te laten consumeren.

Schoolfruit.nl zorgt voor ondersteuning bij online activiteiten, administratie, facturatie, marketingmaterialen, landelijke marketingactiviteiten en productinnovaties. Vanzelfsprekend wordt collectieve inkoop van fruit en de logistiek door Schoolfruit.nl georganiseerd.

Jij kunt je dus helemaal focussen op het infomeren, enthousiasmeren en activeren van betrokken scholen (en andere partijen) in jouw exclusieve verzorgingsgebied. Daarnaast genereert Schoolfruit.nl jaarlijks honderden leads welke worden opgevolgd door de regionale franchisenemer.

Als ondernemer kun je professionele begeleiding verwachten bij het opstellen van een businessplan en ondersteuning bij ondernemersvraagstukken. Samen met de overige franchisenemers uit andere regio’s heb je een professioneel platform voor kennis- en ervaringsoverdracht. CRM en boekhoudsystemen worden gefaciliteerd

Waarom franchiseondernemer worden?

  • Jij wilt succesvol zijn in werk dat ‘er toe doet’.
  • Flexibel werken tijdens schooltijden binnen een duidelijke formule geeft je een goed gevoel.
  • Een inkomen verdienen door je in te zetten voor onze missie: gezonde kinderen.
  • Een professionele omgeving en collega’s die je helpen vooruit te komen in de wereld van zelf ondernemen.
  • Je wilt profiteren van de jarenlange ervaring en voorsprong in de markt van Schoolfruit.nl.

Wij zoeken gepassioneerde ondernemers die ook vol gaan voor meer gezonde kinderen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Er zijn nog twee verzorgingsgebieden vrij, te weten Den Haag – Rotterdam en het gebied Almere – Utrecht. Deze zijn per direct in te vullen.
Voor een ander gebied, is momenteel een wachtlijst.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formulelogo-schoolfruit-nl


Schoolfruit.nl franchise informatie

Activiteit:

De missie van Schoolfruit.nl is kinderen zich gezond en energiek laten voelen en geeft hier invulling aan door in heel Nederland vers fruit en groente aan basisscholen te leveren.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2016
Entreegeld: € 29.000
Jaarlijkse franchisefee: € 1.200
Totale investering: € 29.000
Benodigd eigen vermogen: € 10.000
Gemiddelde omzet pv: € 150.000 (een gegarandeerde omzet in de eerste 12 maanden van € 2.000 per maand)
Type samenwerking: Franchise
Omschrijving training: Intern trainings- en begeleidingsprogramma
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal via vaste leveranciers
Verkoop oppervlakte: Kan vanuit huis worden gestart
Locatie omschrijving: Kan vanuit huis worden gestart
Verzorgingsgebied: Exclusief eigen postcodegebied in woon- en leefomgeving
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 eigen
2019:
1 eigen en 3 zelfstandig
2020:
1 eigen en 7 zelfstandig


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Schoolfruit.nl